Na šta mirišete danas?

Krema mi je omiljena, i miriše čitav svet na nju kada je nanesem.
Jako je divna.

35-mid-1.jpg

Veceras mirisem na spokoj i neznost.

Veoma mi prija taj blagi miris bebi talka koji me nezno obavija, poput najdrazeg kardigana od angore. :)

Na garderobi diskretan trag Chicco Ammorbidente softenera.

Na kozi esencija neznosti, Chicco Latte Idratante.

Krema koja mirise na moju mamu, na njen nezni, puderasti miris.

Krema koja mirise na osuncane dane detinjstva, na duple tresnje iza uha umesto mindjusa, na razbijena kolena i let preko drvene ograde u nameri da pokorim svet.

Mirise na jedno pismo, izvezeno sitnim bodom ljubavi, zaboravljeno u svilenoj postavi tasne, nadjeno godinama kasnije.

U kosi Nivea baby Silky shine shampoo (kosu iskljucivo negujem bebecim samponima, najvise mi prijaju :))

Na usnama tek vidiljiv sedefasti sjaj i opulentan miris divlje jabuke i acai bobica.

Miris tek dozrelih jabuka, miris zimskog praskozorja.

Topik:

Danas mirišem na

http://4.***************/-1FojEOAbA74/TY9bWQPosNI/AAAAAAAAA3U/2GmULXyIBf4/s1600/fantasy-britney-spears.jpg

i mnogo mi se sviđa. Al' imam samo tester od njega. : smajli koji sleže ramenima u šta da radim kad sam nemam para i za novi parfem i za sve ostalo što mi se sviđa fazonu :

Tromo nedeljno popodne provodim na sofi, ususkana u omiljeno cebe, uz veliku solju kapucina s aromom cokolade, gledajuci serije na notebooku (guilty pleasure :)) i citajuci roman.

Mirisem decentno na Otto Kern Signature Gold gel za tusiranje.

Dasak gardenije, crne ribizle i mosusa na ramenima, poput lepeta krila leptira.

(Stationery love :) U poslednje vreme nova pasija - keramicka olovka s belim mastilom. :zaljubljena: Savrsen par mom rokovniku s crnom hartijom. :))

Na usnama obozavani Labello Vitamin Shake s zanosnim mirisom zimskog praskozorja.

Suncem ispraćan januar miriše na dremež, ali i olako buđenje onih koji imaju kuda da jure.
Mirišem na svežinu, na rumene obraze blago mučene minusom sa ulica.

S druge strane, mirišem na divotu, toplinu, i lepljivost duše.
shower-gel-palmolive-250ml-honey-and-milk_109850232.jpg

Na medom negovanu kožu, na čiju slatkoću dodadoh negu vanilinog slatkog ukusa, kao rastopljeni sladolen u porciji. :)

http://4.***************/-xMm346XkCW0/TrhddV9ql_I/AAAAAAAACm8/clmgUdz3bPE/s640/IMG_1741edited.jpg

Rado bih se grickala ovog ponedeljka. Tako je otrgnut od januarske gromadne hladnoće.
Ili mi se samo čini zbog sunca. :)

Back