Na slovo, na slovo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko me dubinski zna kao čovek , uvek će znati šta mi je, kako mi je, gde sam. I šta radim. O čemu mislim. Zašto nešto kažem, baš na taj način. Tako kako kažem.

Ko ume, da čita kroz redove, njima je već odavno jasno.

Ljude koje ovde poštujem i cenim, znam uglavnom, na koji način razmišljaju, od pre, kakvi su ljudi, kroz slova, i čim izazi nešto iz šablona, ja znam da nije u redu. Ili da se nešto dešava. Ili lepo. Ili loše.

Nisam ovde kao pre, ali tu i tamo, šta mi je bitno i važno, to pohvatam. I tim ljudima se javim.

Ljudi koji mi jesu bili važni i bitni, takvi su se i kroz vreme provedeno tu, i pokazali.

Neke sam žešće precenila, dala im malo poveći kredibilitet, da se osile, poveće poverenje da mi skaču po glavi i to je moja greška.

Neke odavno provalila a neki su se pokazali sasvim sjajnim osobama, kada sma to najmanje očekivala.

Sve u svemu...sve se to vremenom pokaže. I otkrije.

Nekada me je to jelo, da sam mislila da ću umreti.

Ko je ko.

Šta je šta.

:bye:

meni se na ovom forumu dopada da provodim vreme
da nije tako, ne bih bila tu
ne smatram ni da provodim previse, ni premalo vremena
onoliko koliko mi odgovara
sastav forumasa?
oni koji mi prijaju su na pdf na koji se uglavnom logujem
ima i par iritantnih
neki od njih su mu bili potpuno neprimetni..onako bledi..nit smrdi, nit mirise
njihove postove sam uglavnom preskakala, zbog stila pisanja koji im je - ne znam kako bih to nazvala, smarajuc ajde najpribliznije..nikad nista pametno nisu napisali, nikad zabavno.

par forumasica imaju obicaj da kad ostave duze postove, pisu sve u zgusnutim redovima, pa cesto i tu odustanem pre kraja, ali to je sve daleko od dijagnoze
od 2006-e sam na ovom forumu i niko nikad mi nije bio stavljen na ignore..
i tako ce da bude i dalje

Poslednja izmena od moderatora:
zasto bi bio problem navesti kako si koji nick ovde na forumu doziveo, ako je ono sto se napise neuvredljivo?
malopre na politici na jednoj od tema npr.kada je jedan od forumasa planuo - izuzetno nevaspitano, ostavim samo komentar - sta te muci cakani i moderator obrise tu moju kratku recenicu, a ostavi ceo onaj uvredljiv post pun psovki i neprimernih izraza upucenih drugom forumasi i dalje na temi..
strasno sta se ovde radi

zasto bi bio problem navesti kako si koji nick ovde na forumu doziveo, ako je ono sto se napise neuvredljivo?
malopre na politici na jednoj od tema npr.kada je jedan od forumasa planuo - izuzetno nevaspitano, ostavim samo komentar - sta te muci cakani i moderator obrise tu moju kratku recenicu, a ostavi ceo onaj uvredljiv post pun psovki i neprimernih izraza upucenih drugom forumasi i dalje na temi..

Zato sto je po pravilniku zabranjeno otvaranje tema o drugim forumasima
i kako je to ovde pocelo, javno komentarisanje istih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back