Na sajtu CIA mapa Srbije bez Prokuplja Vranja i Preševa!

osveta 1912

Primećen član
Poruka
822
Opet prenosim sa drugog foruma.

Веома слабо присутна вест у медијима,а заста није безазлена ствар у питању.
Ова карта се приказује као чињеница на делу сајта CIA - "CIA World Fact Book".
Осим што је приказана без Косова и Метохије,Србија се приказује и као држава која се не граничи са Македонијом.Пошто је CIA институција владе Сједињених Америчких Држава,ово доказује да Американци званично имају и нове претензије на територије Србије.Само што то сада и отворено показују.Апсолутно никаква реакција Владе,ретко који лист или сајт су пренели ову вест,а на форумима су овакве теме дочекане са спрдњом.Заиста,сви размишљају само о фарми,гранду и фејсбуку.Дали Шиптар треба да нам протрчи кроз собу да би реаговали...

Карта са овог линка се појављује сваки пут када изаберете неку европску државу,
у тзв. књизи чињеница на сајту Америчке обавештајне службе CIA.
Колико времена треба Србима да се пробуде?
Да ли је тишина можда знак одобравања?
Можда сам ја параноидан,не знам...

link:

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/graphics/locator/eu/ri_large_locator.gif

Ne znam šta je pesnik hteo da kaže. Sad je svakako bolje nego u vaše vreme blagostanja i vazdušne uzbune.

Pre 11 godina si moro da ideš u Bosnu da kupiš korn flejks

...а данас мораш - по млеко, за тај корн флејкс... и то без ваздушних узбуна, усред демократског благостања...

Opet prenosim sa drugog foruma.

Веома слабо присутна вест у медијима,а заста није безазлена ствар у питању.
Ова карта се приказује као чињеница на делу сајта CIA - "CIA World Fact Book".
Осим што је приказана без Косова и Метохије,Србија се приказује и као држава која се не граничи са Македонијом.Пошто је CIA институција владе Сједињених Америчких Држава,ово доказује да Американци званично имају и нове претензије на територије Србије.Само што то сада и отворено показују.
Апсолутно никаква реакција Владе,ретко који лист или сајт су пренели ову вест,а на форумима су овакве теме дочекане са спрдњом.Заиста,сви размишљају само о фарми,гранду и фејсбуку.Дали Шиптар треба да нам протрчи кроз собу да би реаговали...

Карта са овог линка се појављује сваки пут када изаберете неку европску државу,
у тзв. књизи чињеница на сајту Америчке обавештајне службе CIA.
Колико времена треба Србима да се пробуде?
Да ли је тишина можда знак одобравања?
Можда сам ја параноидан,не знам...

link:

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/graphics/locator/eu/ri_large_locator.gif

Запад још није завршио посао што се тиче Србије, то нам је ваљда јасно и без њихових мапа.

Проблем је што наша влада ћути, и посете Америци користи за подршку себи.

Интересантно је и кад сам, тражећи ономад податке о земљотресу у Краљеву, наишла на неки амерички сајт IRIS Seismic Monitor, где су за сваку земљу погођену земљотресом лепо исписана њихова имена, само је за нас писало "NORTHWESTERN BALKAN REGION", и тај назив се понављао и касније, за сваки следећи потрес. Дакле, није да нису могли у међувремену да открију о којој земљи је реч, и њен назив.
Чисто сумњам да је у питању незнање... :rtfm:

Не само да су тај део одсекли Србији, већ су га припојили Косову:
kv_large_locator.jpg

И њих ће средити варвари, но сикирики! До тада, ко жив-ко мртав! Пукотине су почеле кризом али узрок пуцања неће бити друга држава. Пошто онај одозго све види, прво ће отпловити Калифорнија због расједа. То ће им за почетак бити довољно да се позабаве сами собом. Касније, ако буде требало, ту је и Јелоустон. Више и не треба. Што би рекао један ратни колега-све ће то бити кошевина!

И њих ће средити варвари, но сикирики! До тада, ко жив-ко мртав! Пукотине су почеле кризом али узрок пуцања неће бити друга држава. Пошто онај одозго све види, прво ће отпловити Калифорнија због расједа. То ће им за почетак бити довољно да се позабаве сами собом. Касније, ако буде требало, ту је и Јелоустон. Више и не треба. Што би рекао један ратни колега-све ће то бити кошевина!

Pukne li Jelouston, svi smo ga ugasili na planeti.

Позиција Запада је да нема више промена граница, после ових 7 земаља насталих од СФРЈ.

Али читав тај распад на седам се десио пре 5. октобра 2000.

Cuj sedam !
A Vojvodina ?
Lepo je to bratstvo i jedinstvo ali zar srbijanci ne misle da bi trebalo malo vise da rade a manje da pljackaju Vojvodinu ?
Na kraju ce biti BG pashaluk .
jedini spas da tako ne bude ja davanje siroke autonomije Vojvodine a to znaci...vojvodjanska imovina i novci Vojvodini.

Back