na sajmu...na sajmu heeej

mene je neki lik jurio da mi uvali neke cetnicke knige, skoro pola sajma...

nego, ja sam popizdeo kad sam video 100 metaka, i cene ga oko 600din, prvi broj cini mi se

ja ga imam na kompu i to 1-15 br, al na engleski, al bar nije 600 din
 
Nadam se da to nije onaj bradati debeli, kog sam video na četničkom štandu u hali 14. Ne bih voleo da me taj juri ; )
A inače jeste cena 600 din u regularnoj prodaji. Na štandu kod izdavača čini mi se da je bilo oko 500. O tome je već bilo priče ovde, ali me mrzi da ponavljam kako na našoj sceni nikoga nije briga za plitak džep domaće publike.
 
Ja nisam kupio ništa od stripova, jer sam pare namenio za nove albume Sin City-ja, pa ću i da sačekam da konačno izađe (a pričali su da će izaći čak 4 do Sajma...). Kupio sam neke knjige, više polovne nego nove, ali to i nije toliko bitno za ovaj forum... A inače, 100 Bullets košta 2 dolara jedna sveska, a ovo je TPB, 4-5 svezaka u jednoj knjizi. Ne znam tačno kolika je cena 100 Bullets TPB-a u Americi.
 
Evo, ja bio danas. Zatvorili su Sajam u 3, tako da sam uspeo da uđem na drugi ulaz i da se malo vrzmam dok se izdavači pakuju. Opet ništa od stripova. Na štandu striparnice Dalton tražili su 600 dinara za piratski Sin City. Šta reći. Pa toliko će koštati neuporedivo kvalitetnije izdanje Belog Puta kad izađe. I tako, danas sam kupio par knjiga Zorana Ćirića i to je to.
 
boli vas penis....vi se svejedno smucate po bgu....ja treba mesec dana unapred d planiram puteshestvije....pu jeeee....i onda kad dodjem ogule mi kozhu....koja klasika....ko kad seljak dodje i proda kravu....pa ga navataju neki velegradski mangupi te mu izvuq kintu na kvarnjaka....eto ideje ko crta stripove....pa kao posle taj seljak se navuche na pajdo....pa kao pochne da krade po selu komshijama zhivinu i prodaje je za kvoter....pa onda neke psihodelije po haustorima....mozhe od toga da se napravi super trip....a josh s nekim etno motivima....ma da bude haos
 

Back
Top