Na pustaju decu u vrtic zbog seksi vapistacice!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Ne puštaju decu u vrtić zbog seksi vaspitačice

Nezadovoljni roditelji ne dozvoljavaju deci da idu u jedan italijanski vrtić zato što se vaspitačica slikala u donjem vešu za kalendar Harli Dejvidsona.
Vaspitačica Mikela Rot (38) izazvala je bes majki, ali ne i očeva, pošto je procurila vest da se slikala u seksi donjem vešu za jedan kalendar.

Mikela je rođena u SAD i već više od deset godina živi u Italiji, gde je osvajala nagrade na takmičenjima lepote, između ostalog za Mis mama i Mis zlatna zadnjia, a pored posla vaspitačice radi i kao foto model.

Ona je vaspitačica u jednom malom mestu u blizini Bolonje i ne razume odluku roditelja da povuku decu iz vrtića u kome radi.

“Posao foto modela je moj drugi posao i radim ga u SAD preko raspusta kada vrtić ne radi”, kaže Majkla.

“Možda sam mogla da budem samo foto model, ali ja volim posao vaspitačice. Mislim da u ovom slučaju postoji i malo ljubomore, pošto su mi neke majke rekle da njihova deca jedva čekaju da me vide svako jutro”, kaže lepa vaspitačica.

Mikela Rot našla se u centru pažnje nakon što je pozirala za kalendar Harli Dejvidsona i kada se ta vest našla u lokalnim novinama.

“Ona je suviše privlačna i ne želim da vaspitava moje dete.”, usprotivila se jedna majka.

“Čula sam da roditelji koji su povukli svoju decu iz vrtića sada pokušavaju da ubede i ostale roditelje da učine isto. Očekivala sam da će možda neko od roditelja reagovati zbog mojih fotografija, ali nisam mogla da zamislim da će zbog toga povući decu iz vrtića”, kaže Mikela.

Profil Mikele Rot na Fejsbuku je zatrpan zahtevima za prijateljstvo, preko 2.500 korisnika ove društvene mreže želi da uspostavi kontakt sa njom, a u anketi koju je sproveo lokalni list, čak 82 odsto anketiranih tvrdi da je zgodna vaspitačica u pravu.

autor: AS
izvor: Daily Mail/Novi magazin

http://www.novimagazin.rs/opusteno/ne-pustaju-decu-u-vrtic-zbog-lepe-vaspitacice

Sta bi ste vi uradili?:D

Ни ја не бих своју децу пустио у вртић.
Колико видим из приложене вести она није само "секси" како стоји у наслову, него нешто друго погубније од тога, чини ми се. :think:

sta ? slikala se u donjem vesu? u pitanju su deca koja ne bi trebalo da gledaju takve sadrzaje (sto je roditeljska duznost podsecam). mislim da bi svakoj vaspitacici trebalo ugraditi kameru na celo da se vidi da li se ebe gola :roll:
ukoliko je ona kao vaspitac losa prema deci onda to treba da se dovede u pitanje. zbog cega nuzno treba da znaci da je ona losa kao vaspitac? pa najvece psihopate se kriju iza pristojnog i ljubaznog lica. takodje mislim da bi svi koji rade sa decom trebali da prodju psihicki test 2 puta godisnje.

Ни ја не бих своју децу пустио у вртић.
Колико видим из приложене вести она није само "секси" како стоји у наслову, него нешто друго погубније од тога, чини ми се. :think:
...nego je i mis zlatna zadnjica. to je već neoprostivo :think:

Mozda se one plase kakav je ona uzor deci. Narocito devojcicama.

zor? jel se skida u donji ves pred decom? jel devojcice znaju da se slikala u donjem vesu?
opet kazem ako je ona kao vaspitac losa i daje los primer kao vaspitac onda podrzavam inicijativu. zbog toga bi ona i SVI koji rade sa decom trebalo da se testiraju da li su podobnio za rad 2 puta godisnje.
a ukoliko devojcice zaista dobijaju los primer tako sto znaju da se njihova vaspitacica slikala u donjem vesu onda mislim da je roditelj taj koji treba da se testira.

Sta vaspitacica radi u slobodno vreme nebi trebalo da bude nas problem, drugo je ako zanemaruje djecu ako se prema njima ne ponasa kako treba (ali za to treba da brine uprava obdanista) meni je dovoljan znak kada vidim da moje djete trci vaspitacici u zagrljaj i da ostaje bez suza. A to sto se je slikala u vesu pa djeca nece gledati te slike jedino ce tatama malo zagolicati mastu :) ili su mame nezadovoljne sobom pa tu frustraciju usmjeravaju na druge. Mene vise brine sto mnogi roditelji u srbiji smatraju strasno lepo postavljanje golisavih slika svojih beba, onako pedofilima na izvolte.....da se ljudi ne muce.

Da svi su prevideli da zena radi dva posla da bi sebi obezbedila pristojan zivot. Ne prostituise se, vec je model i jos vaspitacica. Iskreno za svaku pohvalu. Ne salje sliku da se treba samo slikati i sve ce biti reseno u zivotu ako postanes poznat, vec da treba da se i radi. Bez razmisljanja bi slao decu u taj vrtic. Licno bi ih vodio.:D

Da svi su prevideli da zena radi dva posla da bi sebi obezbedila pristojan zivot. Ne prostituise se, vec je model i jos vaspitacica. Iskreno za svaku pohvalu. Ne salje sliku da se treba samo slikati i sve ce biti reseno u zivotu ako postanes poznat, vec da treba da se i radi. Bez razmisljanja bi slao decu u taj vrtic. Licno bi ih vodio.:D
ne sumnjam da bi i na roditeljski isao, ali da li bi tvoja zena to dopustila? :lol:

Zbog seksi učiteljice ispisuju djecu iz škole!

Bivša misica Ileana Tacconeli, danas profesorica s tri diplome, izazvala je ogorčenje roditelja koji su svoju djecu počeli ispisivati iz prestižne katoličke škole u Milanu. Naime, nedavno se pojavio video u kojem je Ileana u grudnjaku.
Ileana Tacconelli (28), bivša talijanska misica, izazvala je potpunu pomutnju među roditeljima učenika kojima predaje u strogoj katoličkoj školi. Ona danas, naime, ima tri diplome, no to očito roditeljima nije dovoljno,
pa je tako jedna majka ispisala svoju kćer iz škole uz obrazloženje da je Ileana preseksi da bi bila profesorica.

Sve je kulminiralo nakon što se na internetu pojavio njezin video u kojem je samo u vrućim hlačicama i grudnjaku, dok je roditelje do kraja uznemirilo njezino poziranje za jedan časopis u policijskoj uniformi, prenose 24sata.

''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana,
poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.

http://danas.net.hr/svijet/video-zbog-seksi-uciteljice-ispisuju-djecu-iz-skole

..epidemija.. :lol:

Zbog seksi učiteljice ispisuju djecu iz škole!

Bivša misica Ileana Tacconeli, danas profesorica s tri diplome, izazvala je ogorčenje roditelja koji su svoju djecu počeli ispisivati iz prestižne katoličke škole u Milanu. Naime, nedavno se pojavio video u kojem je Ileana u grudnjaku.
Ileana Tacconelli (28), bivša talijanska misica, izazvala je potpunu pomutnju među roditeljima učenika kojima predaje u strogoj katoličkoj školi. Ona danas, naime, ima tri diplome, no to očito roditeljima nije dovoljno,
pa je tako jedna majka ispisala svoju kćer iz škole uz obrazloženje da je Ileana preseksi da bi bila profesorica.

Sve je kulminiralo nakon što se na internetu pojavio njezin video u kojem je samo u vrućim hlačicama i grudnjaku, dok je roditelje do kraja uznemirilo njezino poziranje za jedan časopis u policijskoj uniformi, prenose 24sata.

''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana,
poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.

http://danas.net.hr/svijet/video-zbog-seksi-uciteljice-ispisuju-djecu-iz-skole

..epidemija.. :lol:
youtube uklonio video zbog eksplicitnih sadržaja :(

Osetljivi pitanje Sa jedne strane zenska sujeta sa druge strane primer devojcicama.Ali,zar sve te devojcice ne gledaju na tv-u citave parade golooooguzih pevacica,igracica...U serijama da i ne pominjem sta sve ima..Reklame,bilboderi.....Na sve strane samo oskudno odevene cice :lol: Sta treba reci deci? "Ne gledajte tv,ne gledajte kad prelazite ulicu zbog one dvometarske reklame od preko puta...Ne citajte novine i nikako ne obracajte paznju na sve one promoterke u super marketu". :lol: Ako im toliko smeta uvek ih mogu odvesti u manastir :lol:

“Ona je suviše privlačna i ne želim da vaspitava moje dete.”, usprotivila se jedna majka.

..opasnost po decu je statistichki zanemrljiva.. :mrgreen:

yikes.JPG

..a shto se tata tiche, dadilje i bebisiterke i uopshteno osobe koje se bave decom su izgleda tradicionalno slaba tachka za mushkarce.. :lol:

Ne puštaju decu u vrtić zbog seksi vaspitačice

Nezadovoljni roditelji ne dozvoljavaju deci da idu u jedan italijanski vrtić zato što se vaspitačica slikala u donjem vešu za kalendar Harli Dejvidsona.
Vaspitačica Mikela Rot (38) izazvala je bes majki, ali ne i očeva, pošto je procurila vest da se slikala u seksi donjem vešu za jedan kalendar.

Mikela je rođena u SAD i već više od deset godina živi u Italiji, gde je osvajala nagrade na takmičenjima lepote, između ostalog za Mis mama i Mis zlatna zadnjia, a pored posla vaspitačice radi i kao foto model.

Ona je vaspitačica u jednom malom mestu u blizini Bolonje i ne razume odluku roditelja da povuku decu iz vrtića u kome radi.

“Posao foto modela je moj drugi posao i radim ga u SAD preko raspusta kada vrtić ne radi”, kaže Majkla.

“Možda sam mogla da budem samo foto model, ali ja volim posao vaspitačice. Mislim da u ovom slučaju postoji i malo ljubomore, pošto su mi neke majke rekle da njihova deca jedva čekaju da me vide svako jutro”, kaže lepa vaspitačica.

Mikela Rot našla se u centru pažnje nakon što je pozirala za kalendar Harli Dejvidsona i kada se ta vest našla u lokalnim novinama.

“Čula sam da roditelji koji su povukli svoju decu iz vrtića sada pokušavaju da ubede i ostale roditelje da učine isto. Očekivala sam da će možda neko od roditelja reagovati zbog mojih fotografija, ali nisam mogla da zamislim da će zbog toga povući decu iz vrtića”, kaže Mikela.

Profil Mikele Rot na Fejsbuku je zatrpan zahtevima za prijateljstvo, preko 2.500 korisnika ove društvene mreže želi da uspostavi kontakt sa njom, a u anketi koju je sproveo lokalni list, čak 82 odsto anketiranih tvrdi da je zgodna vaspitačica u pravu.

autor: AS
izvor: Daily Mail/Novi magazin

http://www.novimagazin.rs/opusteno/ne-pustaju-decu-u-vrtic-zbog-lepe-vaspitacice

Sta bi ste vi uradili?:D

Verovatno ima dokonih ljudi dok se trude da se mesaju u tudje probleme kao sto je na ovom postu

Osetljivi pitanje Sa jedne strane zenska sujeta sa druge strane primer devojcicama.Ali,zar sve te devojcice ne gledaju na tv-u citave parade golooooguzih pevacica,igracica...U serijama da i ne pominjem sta sve ima..Reklame,bilboderi.....Na sve strane samo oskudno odevene cice :lol: Sta treba reci deci? "Ne gledajte tv,ne gledajte kad prelazite ulicu zbog one dvometarske reklame od preko puta...Ne citajte novine i nikako ne obracajte paznju na sve one promoterke u super marketu". :lol: Ako im toliko smeta uvek ih mogu odvesti u manastir :lol:
mislim da je odgajanje devojcica teze nego ogajanje decaka. kako dete uputiti u normalan zivot kada sa svih strana bombarduju golim guzama, silikonima, napcenim usnama. bas ih volela da cujem iskustvo mame koja ima devojcicu kako uspeva da se izbori sa poremecenim vrednostima koji danas vladaju. nebrojeno puta sam ponovila onu pesmu o dobroj ribi koju trogodisnja devojcica peva sve u sesnaest, internetom imamo snimke dece koja se uvijaju kao pevaljke granda. da li e roditelji uopste bave ovim segmentom odgajanja deteta ili jednostavno misle da je njihova obaveza samo da nahrane i napoje dete?

nekako mi je neverovatno da je bilo koja zena cak i da je mislila priznala glasno da je neka druga zena preseksi da bi bila vaspitacica
mislim da su novinari napumpali jer berluskoni nije skoro pravio skandale i opstio s maloletnicama
inace vise volim da mojoj cerki predaju doterane zene (i lepe zasto ne) nego zarozane,jer su one isto neki primer deci kako treba,sadasnja uciteljica je jako slicna meni sto se tice menadzmenta dece i nekako sam mirna
i da kazem da mi je jednako gadno kad mame imaju problem sa seksi uciteljicom kao i tate koji trce u skolu odjednom :bljak:

Back