- Poruka
- 21.848
sami na plaziiii u letnjim majicamaaa <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bi znao ne zagledam musshke guzice gole ALI reche mi jedna forumashica "svaka mushka bulja koju sam videla, a videla sam ih podosta, bila je dlakava"
ovaj tvoj mora da je silvester stalone![]()
Природно градиш мишиће, без хемије, теретана и осталих ствари, дакле мало трчање, пропадање, склек, згиб и остало, јер колико год причали женама није привлачно кад виде бицепс велики као глава, мсм ово ти причам из личног искуства, видим како мене гледају.
Ovakav baja ce trayiti curu slichnu sebi...msm atletu...a moyda i nece sve u yelji da mu mishichi budu u prvom planu![]()
Evo jedno jednostavno pitanje za sve žene.
Kakvo vas najviše privlači telo muškarca na plaži.
Kratko i jasno, bitte.

Ja nisam naletela ni na jednog sa dlakavom buljomGde ih ta forumasica pokupi?
A da prostis, okle ja znam el mu bulja dlakava?

Hmmm sad mi tek ništa nije jasno, šta vi volite.
Dobro razumem da sam preterao sa onom gore slikom,
Pogledajte prilog 296526
ali može nešto ovako ?
Evo jedno jednostavno pitanje za sve žene.
Kratko i jasno, bitte.
Ne zveram po plazi u tela. Knjiga, pucina, nebo,...
Ne zveram po plazi u tela. Knjiga, *******, nebo,...
Zaboravio si znak pitanja... "?", bez njega ovo nije pitanjeEvo jedno jednostavno pitanje za sve žene.
Kratko i jasno, bitte.

Lepo. I nadasve produhovljeno. Ko ne voli takve ribe?Ne zveram po plazi u tela. Knjiga, pucina, nebo,...

Lepo. I nadasve produhovljeno. Ko ne voli takve ribe?
P. S. Kladim se da knjiga koju na plaži iščitavaš, nosi naslov: 100 saveta kako na plaži zavesti muškarca. Prvi i drugi savet glase: nikad ne gledaj u njega duže od sekund, dva. Nakon kontakta očima, okreni mu svoj profil, i dok on pari oči tvojim oblinama, ti zveraj u pučinu, u nebo...![]()

), namestimo kupaci,... damo mu dovoljno vremena da skoci u more pre nas i kao slucajno izroni bas tu negde blizu...Ako je Kojatkinova želja da "izroni baš tu negde blizu" beskompromisna, bezuslovna, jasna i plamteća, uspostavlja se debela prava linija između (ne, između Linde i mene uspostavlja se plava, a ova sa tobom je prava) namere, akcije i očekivanja, a ispunjenje sledi brzo i silovito. Ako pak postoje moja kolebanja, mlakosti i nesigurnost, dolaze razne tvoje prepreke i kompenzacije. Tako radi kosmos. Jedini predračun koji traži je čista, strastvena, goruća želja. Blistava zamisao o tome kako me ispunjava tvoje ispunjenje, kako osećam radost i zahvalnost (tvojih oblina, guze i onoga što imaš i nemaš). Uh!Ih, pa nama takve knjige ne trebaju. Urodjeni talenat
I kada ustanemo da krenemo u vodu, izbacimo guzu, isprsimo ono sto imamo (i nemamo), namestimo kupaci,... damo mu dovoljno vremena da skoci u more pre nas i kao slucajno izroni bas tu negde blizu...