Na plaži

640x851_17376_Conan_and_Belit_2d_fan_art_fantasy_conan_barbarian_warrior_girl_woman_picture_imag.jpg

- - - - - - - - - -

...vako naprimer:zper:

Ne bi znao ne zagledam musshke guzice gole ALI reche mi jedna forumashica "svaka mushka bulja koju sam videla, a videla sam ih podosta, bila je dlakava"
ovaj tvoj mora da je silvester stalone :cool:

Природно градиш мишиће, без хемије, теретана и осталих ствари, дакле мало трчање, пропадање, склек, згиб и остало, јер колико год причали женама није привлачно кад виде бицепс велики као глава, мсм ово ти причам из личног искуства, видим како мене гледају.

Dobro je kada se može imati biceps kao glava od zgibova.

Evo jedno jednostavno pitanje za sve žene.
Kakvo vas najviše privlači telo muškarca na plaži.

Kratko i jasno, bitte.

ono mršavo sa dugom kosom preko leđa
ne previše mršavo, mišići su tu :)
mislim na ono pored mene koje sam povela sa sobom
a druge ne gledam
nisam nikad nešto volela da gledam razgolićene tipove, pre bih golišave tete :rumenka:
a kad su obučeni, oduvek padam na mršave :aha:

Hmmm sad mi tek ništa nije jasno, šta vi volite.

Dobro razumem da sam preterao sa onom gore slikom,
Pogledajte prilog 296526
ali može nešto ovako ?

Минин је животиња, оно што он ради на шипкама нећеш моћи бар у наредних пар година, тако да на такво тело ни не помишљај у скорије време.

Ja tolko dugo nisam bila na plaži da sam zaboravila kako izgledaju more i plaža a kamoli tela na plaži. I da mi odnekud sevnu pare za more ove godine, mogu tela da se slikaju, ič ih ne bih primetila od sreće što sam konačno na moru:heart:

Trebalo bi da je već potpuno uobičajeno i prihvaćeno na ovim prostorima da devojka prva pokaže interesovanje i inicijativu za puno stvari, pa i za letovanje. Kažem, trebalo bi. Ali, da li je?
Jedna moja prijateljica do besvesti poštuje muškarce koji imaju kulturan, otvoren, duhovit i spontan start i stav i spremna je da ih nagradi, da im da šansu i kad uopšte nisu njen tip. Koncept da neka besmisleno neposredna žena nešto od njega zatraži, makar i na indirektan način, u Kojatkinu izaziva onaj tzv. inadžijsko-kamiondžijski efekat tipičan za ovo podneblje, koji ukratko glasi: "E, ku'rac će da dobije!" pa tako dama često ne bude nagrađena za hrabrost i samosvest, ni na primarnom nivou.

Ne zveram po plazi u tela. Knjiga, pucina, nebo,...
Lepo. I nadasve produhovljeno. Ko ne voli takve ribe? :heart:
P. S. Kladim se da knjiga koju na plaži iščitavaš, nosi naslov: 100 saveta kako na plaži zavesti muškarca. Prvi i drugi savet glase: nikad ne gledaj u njega duže od sekund, dva. Nakon kontakta očima, okreni mu svoj profil, i dok on pari oči tvojim oblinama, ti zveraj u pučinu, u nebo... :lol:

Lepo. I nadasve produhovljeno. Ko ne voli takve ribe? :heart:
P. S. Kladim se da knjiga koju na plaži iščitavaš, nosi naslov: 100 saveta kako na plaži zavesti muškarca. Prvi i drugi savet glase: nikad ne gledaj u njega duže od sekund, dva. Nakon kontakta očima, okreni mu svoj profil, i dok on pari oči tvojim oblinama, ti zveraj u pučinu, u nebo... :lol:

Ih, pa nama takve knjige ne trebaju. Urodjeni talenat:lol:
I kada ustanemo da krenemo u vodu, izbacimo guzu, isprsimo ono sto imamo (i nemamo :lol:), namestimo kupaci,... damo mu dovoljno vremena da skoci u more pre nas i kao slucajno izroni bas tu negde blizu...

Ih, pa nama takve knjige ne trebaju. Urodjeni talenat:lol:
I kada ustanemo da krenemo u vodu, izbacimo guzu, isprsimo ono sto imamo (i nemamo :lol:), namestimo kupaci,... damo mu dovoljno vremena da skoci u more pre nas i kao slucajno izroni bas tu negde blizu...
Ako je Kojatkinova želja da "izroni baš tu negde blizu" beskompromisna, bezuslovna, jasna i plamteća, uspostavlja se debela prava linija između (ne, između Linde i mene uspostavlja se plava, a ova sa tobom je prava) namere, akcije i očekivanja, a ispunjenje sledi brzo i silovito. Ako pak postoje moja kolebanja, mlakosti i nesigurnost, dolaze razne tvoje prepreke i kompenzacije. Tako radi kosmos. Jedini predračun koji traži je čista, strastvena, goruća želja. Blistava zamisao o tome kako me ispunjava tvoje ispunjenje, kako osećam radost i zahvalnost (tvojih oblina, guze i onoga što imaš i nemaš). Uh! :cool:

Poslednja izmena:

Back