Na ovo će se svi mediji praviti blesavi?Ni čuli ni viđeli

igracina

Primećen član
Banovan
Poruka
878
Iz "Blic"-a, procitano je svjedocenje, kasnije likvidiranog svjedoka.
Pretpostavljam da o ovome vise niko nece nista u Srbiji pisati,
kao da ni covjek, ni ovo svjedocenje, nije postojalo.

Pročitan iskaz ubijenog svedoka

„Video sam Budalu na dan atentata“

Mrtva usta ipak govore, mogao bi da bude rezime jučerašnjeg nastavka suđenja za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Jer, sudija Marko Kljajević je u Specijalnom sudu pročitao iskaz koji je svedok Kujo Kriještorac (52), ubijen 1. marta prošle godine pod još nerazjašnjenim okolnostima, dao istražnom sudiji 24. juna pretprošle godine.

Kriještorac je u izkazu označio optuženog Vladimira Milisavljevića zvanog Vlada Budala, kao čoveka kojeg je na dan ubistva Đinđića, 12. marta 2003. godine, video kod zgrade Zavoda za fotogrametriju, iz koje je, prema optužnici, Zvezdan Jovanović pucao na premijera.

Kujo Kriještorac je u istrazi rekao da je često parkirao svoj kombi u Ulici admirala Geprata, jer se pekara čiji je Kriještorac bio vlasnik, nalazila u Balkanskoj ulici 23.

„Dva do tri dana pre ubistva premijera, u Gepratovoj ulici bila je čudna atmosfera, nigde mesta za parkiranje. Kada sam pokušao da parkiram kombi na uglu Gepratove i ulice koja se spušta od Narodnog fronta do Gepratove ulice, jedan crni mladić, grubog izraza lica, rekao je da se sklonim i parkiram na drugom mestu. Kazao je da tu, navodno, postavljaju telefonske kablove. Na dan ubistva premijera, stigao sam u Gepratovu ulicu oko 12 časova, a taj isti mladić tražio je od mene da ne parkiram vozilo kod Zavoda. Tada je sa njim bio i mladić kratke plave kose. Kasnije su se na televiziji pojavile slike lica sa poternice za ubistvo premijera i ja sam prepoznao Vladimira Milisavljevića kao crnog mladića koji je od mene dva puta tražio da preparkiram kombi“, ispričao je Kriještorac istražnom sudiji.

Sudija Marko Kljajević za danas je najavio saslušanje sudskih veštaka Dušana Dunjića, specijaliste sudske medicine i balističara Milana Kunjadića. Sudija je prethodno rekao da je za potrebe veštaka u sud doneta odeća pokojnog premijera, predmeti i tragovi vezani za ubistvo premijera, kao i fotografije i snimci sa obdukcije i policijskog uviđaja.

Nataša Jovanović

---------------------------------------------------

igracina:
Strela:
Igračino iz Montenigersa, imaš li ti nekih vesti o atentatu na Duška Jovanovića ili te mnogo više interesuju događaji u Srbiji?

U toku je proces zbog ubistva Duska Jovanovića.

Vi pored ovog procesa koji se vodi, imate par hiljada ubistava koja nijesu ni stigla do suda, zar ne ?

Svi procesi za ubistva su u toku ili su okončani, neznam o kojih to par hiljada ubistava pričaš? Što se Duška Jovanovića tiče, on je bio jedini svetionik u gustoj magli, zato je i smetao vlastodršcima u Montenigersu...

Strela:
igracina:
Strela:
Igračino iz Montenigersa, imaš li ti nekih vesti o atentatu na Duška Jovanovića ili te mnogo više interesuju događaji u Srbiji?

Vi pored ovog procesa koji se vodi, imate par hiljada ubistava koja nijesu ni stigla do suda, zar ne ?

Svi procesi za ubistva su u toku ili su okončani, neznam o kojih to par hiljada ubistava pričaš? Što se Duška Jovanovića tiče, on je bio jedini svetionik u gustoj magli, zato je i smetao vlastodršcima u Montenigersu...
alo strelice nedaj da te ovaj kamenjar provocira a i sta viris bre dole preko sandzaka to nije srboslavija

Strela:
igracina:
Strela:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Salio sam se.
U Srbiji su sva ubistva unazad 15 godina, dosla na sud i rijesena su ! :roll:

igracina:
Strela:

Колико могу да схватим Ти се igracino добро разумеш у Црногорце. Па
пошто је то евидентно и пошто волиш да причаш "о неријешеним убиствима" било би добро
да нам ЗА ПОЧЕТАК испричаш КОЛИКО ИМА ЦРНОГОРАЦА
ТЈ.ЉУДИ РОЂЕНИХ У ЦРНОЈ ГОРИ А КОЈИ
СЕ НАЛАЗЕ У ХАГУ ОПТУЖЕНИ ЗА НАЈТЕЖЕ ЗЛОЧИНЕ ???

igracina:
Nexus 6:
jao...a Crna Gora je inace poznata po pravu... :roll: :lol:

mislim, jeste kada ti iskacu panduri iz zbuna da ti naplate kaznu sto vozis 60 na ravnom putu gde je dozvoljeno 40...

Da u pravu si.
To je pravi primjer užasnog, groznog kriminala u CG.

pazi, u pravu si ti sto se tice onih ubistava u poslednjih 15 godina, ali necemo da se lazemo...
pa Crna Gora je postala sinonim za kriminal u tih poslednjih 15 godina...

vzeoy7y9:
crow:
vzeoy7y9:
Jos se nezna ko je obio slinavog Djindjica,a siguran sam da Kujo Kriestrac,laze,zahvaljuci Zapada on je mrtav!!!

slinava ti baba majmune retardirani :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"crow"gde si brate zar nije tako! :evil: prodao bi svoju zasto ne S.Milosevica

ne lupaj be .... (reshio sam da izbacim upotrebu ruznih rechi)

pa kad ti je cobi super a zapad ne valja koj si moj u USA?

ma shto li se raspravljam sa svakojakim... :(

Играчко не лупај!
Садашња Мотентотија је најкриминалнија држава после Колумбије, мада, времена се мењају, ко зна, можда и њих престигнете.
А што се тиче ваше полиције, 'ајде што их је клепао 7. батаљон али бре њих су клепали и навијачи Рада и то на мртво име па ти сад види.
О судству да и не причамо.

PAC-PAC:
Играчко не лупај!
Садашња Мотентотија је најкриминалнија држава после Колумбије, мада, времена се мењају, ко зна, можда и њих престигнете.
А што се тиче ваше полиције, 'ајде што их је клепао 7. батаљон али бре њих су клепали и навијачи Рада и то на мртво име па ти сад види.
О судству да и не причамо.

Najkriminalnija zemlja Evrope i svijeta, kriminalnija od Kolumbije, je Srbija.

Sav kriminal u CG je nastao po uzoru na srbijanski.

O sudstvu da i ne pričamo.

Пази мајку му!
Кад нешто ваља онда је у питању мотентотска традиција а чим нешто не ваља одмах је нешто што је на силу инкорпорирано из Србије у Мотентотију.
Види се да си дете из разбијеног брака, много су се родитељи свађали пред тобом.
Без обзира на све полиција вам је смешна.

eremita:
igracina:
Strela:

Колико могу да схватим Ти се igracino добро разумеш у Црногорце. Па
пошто је то евидентно и пошто волиш да причаш "о неријешеним убиствима" било би добро
да нам ЗА ПОЧЕТАК испричаш КОЛИКО ИМА ЦРНОГОРАЦА
ТЈ.ЉУДИ РОЂЕНИХ У ЦРНОЈ ГОРИ А КОЈИ
СЕ НАЛАЗЕ У ХАГУ ОПТУЖЕНИ ЗА НАЈТЕЖЕ ЗЛОЧИНЕ ???

А одговора НЕМА, ПА НЕМА... :P

PAC-PAC:
Пази мајку му!
Кад нешто ваља онда је у питању мотентотска традиција а чим нешто не ваља одмах је нешто што је на силу инкорпорирано из Србије у Мотентотију.
Види се да си дете из разбијеног брака, много су се родитељи свађали пред тобом.
Без обзира на све полиција вам је смешна.

Vama su i policija i sudstvo i narodni poslanici... svi su bajni :roll:

Back