Na oslobođenom RTS-u na Dnevniku 2 puštati ovaj VIDEO mesec dana. Ogoljena Vučićeva opstrukcija čuvanja teritorije Srbije i Ustava ANKETA

Posle oslobođenja RTS-a na Dnevniku 2 ovaj Video treba prikazivati

• Prikazivati na Dnevniku 2 ovaj Video mesec dana odmah i mesec dana pred izbore svaki dan

glasova: 2 50,0%
  • Prikazivati ovaj Video svaki dan na RTS-u

glasova: 1 25,0%
  • Nema stajanja sa Protestima i blokadama dok se ovaj Video ne prikaže na Dnevniku 2 RTS

glasova: 1 25,0%

• Ukupno glasova
    4
Smatram da grešiš u dve stvari 1.RTS je upravo i okupiran,pod blokadom,trenutno. 2.Ne treba lopovima u EU dokazivati da su to.Znaju oni vrlo dobro šta su nam uradili.Evo i zvanično,sa sajta vlade.
http://www.parlament.gov.rs/narodna-skupstina-/sastav/delegacije/delegacije.50.900.html

Аktivnosti

• Šef delegacije PS SE Ivica Dačić obratio se na sednici Komiteta za politička pitanja i demokratiju PS SE koja se održala 16. i 17. maja 2022. godine u Hanji, Krit. Dačić je razgovarao i sa šefom delegacije Grčke u PS SE Dorom Bakojanis o Kosovu i Metohiji, a koja je imenovana od strane ovog Komitita za izvestioca koji treba da sačini izveštaj o situaciji na Kosovu.

• Članovi stalne delegacije Narodne skupštine učestvovali na prolećnom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, od 25. do 28. aprila 2022. godine, koje je održano u Strazburu, u hibridnom formatu. Članica delegacije Elvira Kovač jednoglasno je izabrana za predsednicu Podkomiteta za manjine Komiteta za jednakost i borbu protiv diskriminacije. U zasedanju su učestvovali fizičkim prisustvom u Strazburu Biljana Pantić Pilja, Dubravka Filipovski i Elvira Kovač, dok su članovi delegacije Zoran Tomić i Enis Imamović učestvovali u zasedanju onlajn.

• Parlamentarna skupština Saveta Evrope održala je od 24. do 28. januara 2022. godine prvi deo zasedanja u 2022. godini, u hibridnom formatu putem video linka, kojem su prisustvovali: Ivica Dačić, šef delegacije i članovi: Elvira Kovač, Biljana Pantić Pilja, dr Aleksandra Tomić, Zoran Tomić i Enis Imamović, kao i zamenici članova: prof. dr Žarko Obradović i Stanislava Janošević. Tokom zasedanja za potpredsednicu PS SE izabrana je narodna poslanica i potpredsednica Narodne skupštine Elvira Kovač.

• Prof. dr Žarko Obradović učestvovao 4. novembra 2021. godine na sastanku Odbora za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, u Budimpešti.

• Delegacija Narodne skupštine pri Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope učestvovala od 27. do 30. septembra 2021. godine na jesenjem zasedanju PS SE, koje je održano u hibridnom formatu. U delegaciji su fizički na zasedanju u Strazburu bili Elvira Kovač, Biljana Pantić Pilja, Dubravka Filipovski, prof. dr Žarko Obradović i Enis Imamović, dok su u onlajn formatu učestvovali dr Aleksandra Tomić i Zoran Tomić.

• Stalna delegacija Narodne skupštine pri PS SE učestvovala na junskom zasedanju PS SE, održanom u hibridnom formatu, od 21. do 24. juna 2021. godine. U delegaciji koja je prisustvovala zasedanju u Strazburu bili su Elvira Kovač, Biljana Pantić Pilja, Dubravka Filipovski, prof. dr Žarko Obradović i Enis Imamović, dok su onlajn učestvovali članovi delegacije dr Aleksandra Tomić i Zoran Tomić.

• Član stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Elvira Kovač učestvovala je 2. februar 2021. godine na sastanku Komiteta za jednakost i nediskriminaciju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

• Stalna delegacija Narodne skupštine učestvovala je od 25. do 28. januara 2021. godine na Zimskom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope koje je održano u hibridnoj formi. U radu delegacije učestvovali su Ivica Dačić, šef delegacije i članovi dr Aleksandra Tomić, Biljana Pantić Pilja, Zoran Tomić, Dubravka Filipovski, Elvira Kovač i Enis Imamović, kao i zamenici članova prof. dr Žarko Obradović, Stanislava Janošević i Stefan Srbljanović.

• Na elektronskoj sednici Komiteta za jednakost i nediskriminaciuju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, održanoj 27. novembra 2020. godine, većinom glasova (27 za, 3 protiv) usvojen je izveštaj i rezolucija na temu „Očuvanje nacionalnih manjina u Evropi“, koji je pripremila Elvira Kovač, član delegacije u PS SE.

Spisak narodnih poslanika

SNSBeograd, Voždovac1967.
SNSZrenjanin1986.
SVM-VMSZZrenjanin1982.
PUPSBeograd, Novi Beograd1989.
SNSNovi Sad1983.
SNSNovi Sad1988.
SNSBeograd, Palilula1969.
[th]
Ime i prezime narodnog poslanika
[/th][th]
Politička stranka na čiji je predlog izabran/a
[/th]
[th]Mesto[/th][th]Godište[/th]
[td]
FILIPOVSKI DUBRAVKA
član Delegacije​
[/td]​
[td]
JANOŠEVIĆ STANISLAVA
zamenik člana Delegacije​
[/td]​
[td]
KOVAČ ELVIRA
član Delegacije​
[/td]​
[td]
KRKOBABIĆ STEFAN
[/td]​
[td]
PANTIĆ PILJA BILjANA
član Delegacije​
[/td]​
[td]
RADIN MILAN
[/td]​
[td]
TOMIĆ dr ALEKSANDRA
član Delegacije​
[/td]​

Kosovo nije Srbija, a ni ja nisam izdajnik, ni strani plaćenik.
Ta je priča završena,..- fali samo pečat... i mi da bi ušli u EU moramo da imamo rešeno pitanje svojih granica. Poslednja stavka naših (Vučićevih) sporazuma i dogovora je međusobno priznavanja dve države. I zapad to podržava.

A, da li ćemo ga nekada vratiti?,... pa treba najpre da ga naselimo.

Ta je priča završena,..- fali samo pečat... i mi da bi ušli u EU moramo da imamo rešeno pitanje svojih granica. Poslednja stavka naših (Vučićevih) sporazuma i dogovora je međusobno priznavanja dve države. I zapad to podržava.

Nisi izdajnik,ali nisi bas ni pametan.Evropsku uniju neces videti pa makar priznao i KiM i odvojio jos nekoliko delova od Srbije.Jedina ti je mogucnost da sw ukljucis u Madjarsku,ali to onda znaci da volis madjarski nacionalizam, srpski ti je odvratan,sto opet vodi nekim drugim pitanjima,koja te diskredituju kao gradjanina i coveka

Nisi izdajnik,ali nisi bas ni pametan.Evropsku uniju neces videti pa makar priznao i KiM i odvojio jos nekoliko delova od Srbije.
Nije meni išta odvratno, sem botovanja ovde, (a i to pomalo) da se razumemo... raznih botova imamo ovde . Svaki nacionalizam mi je stran, ali odvratnost je teška reč za neukost ili glupost. Nacionalizam je nešto drugo od onoga što rade naše nacionalisti (šovinisti)... nacionalizam je plemenska svest ali ne podrazumeva mržnju prema drugima .
Mi smo već uzeli dosta para za pristup EU,.. znači da možemo i da se popravimo, i ja sam bio optimista kao i što je bila EU. Nema odvajanja drugih delova Srbije, ali kad si to pomenuo to tebe diskredituje totalno. Tvoje vizije Srbije su nula.
Jedina ti je mogucnost da sw ukljucis u Madjarsku,ali to onda znaci da volis madjarski nacionalizam, srpski ti je odvratan,sto opet vodi nekim drugim pitanjima,koja te diskredituju kao gradjanina i coveka
Ovde u Vojvodini ima dosta Mađara (neki su i drugari) a ima i dosta iseljenih u Mađarsku. I tamo je veliko Njesra,.. kao i kod nas - sve su svoje prodali.

A, za to što me ti diskredituješ kao građanina i čoveka - puca mi puce* :rotf:

* dugme

ANKETA ovaj Video mora mesec dana redom da se prikazuje na Dnevniku 2 posle oslobođenja RTS-a
наша делгација ћутала ? ни аплауз ?

ПИ.ЧКЕ ИЗДАЈНИЧКЕ!

лепоРумунка рече, мислим да би требало да припазите кога шаљете у евро парламент...

е мој народе. а она српска листа потписала код куртија документ при уласку у косовски парламент да ће се борити и чувати идентитет и неѕависност косова..

Hrvati ce udarati veto dok se ne resi pitanje dunavske granice.

Nije meni išta odvratno, sem botovanja ovde, (a i to pomalo) da se razumemo... raznih botova imamo ovde . Svaki nacionalizam mi je stran, ali odvratnost je teška reč za neukost ili glupost. Nacionalizam je nešto drugo od onoga što rade naše nacionalisti (šovinisti)... nacionalizam je plemenska svest ali ne podrazumeva mržnju prema drugima .
Mi smo već uzeli dosta para za pristup EU,.. znači da možemo i da se popravimo, i ja sam bio optimista kao i što je bila EU. Nema odvajanja drugih delova Srbije, ali kad si to pomenuo to tebe diskredituje totalno. Tvoje vizije Srbije su nula.

Ovde u Vojvodini ima dosta Mađara (neki su i drugari) a ima i dosta iseljenih u Mađarsku. I tamo je veliko Njesra,.. kao i kod nas - sve su svoje prodali.

A, za to što me ti diskredituješ kao građanina i čoveka - puca mi puce* :rotf:

* dugme
Nemas pojma,vrtis neku praznu pricu.Nema vizije,jer ste viziju prodali,postoje samo ad hoc resenja

ANKETA ovaj Video mora mesec dana redom da se prikazuje na Dnevniku 2 posle oslobođenja RTS-a
vracaj ovu temu redovno na prvu stranu.

ovaj vide osvakodnevno dase gleda.

kada se nase komsije RUMUNI bore za nase KOSOVO dok mi cutimo !

da se gleda bruka i sramota!

Možda nam više stavljaju soli na ranu. Predao je Aca Kosovo, pa naši ne bi da talasaju.

Treba biti pošten i reći da se zaista radi na povlačenju priznanja tzv Kosova u međunarodnim krugovima.Među članovima zemalja G-20, njih 11 (Australija, Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD) su priznale Kosovo kao nezavisnu državu, dok njih 9 (Argentina, Brazil, Kina, Indija, Indonezija, Meksiko, Rusija, Južnoafrička Republika i Španija) nisu.Na stranu podatak da status Kosova i Metohije kao sastavnog dela naše države štiti rezolucija 1244 SB UN.
https://www.srbija.gov.rs/kosovo-metohija/19944
https://www.kim.gov.rs/lat/np101.php
https://www.kosovo-online.com/vesti...riznanja-kosova-i-koje-su-posledice-5-12-2023

Naravno da ću da vraćam temu.

A sa ovim drugim delom tvoje poruke da mi ćutimo se ne slažem !!
Ne mešaj izdaju jednog Vučića sa ostatkom stanovnika !!
Kao što čuješ u video-u Vučić ćuti, Vučić je postavio Sns poslanike i naredio im da ćute !!
I izdajnik je jedino Vučić i samo to treba ponavljati !!

Back