ANKETA ovaj Video mora mesec dana redom da se prikazuje na Dnevniku 2 posle oslobođenja RTS-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNS | Beograd, Voždovac | 1967. |
SNS | Zrenjanin | 1986. |
SVM-VMSZ | Zrenjanin | 1982. |
PUPS | Beograd, Novi Beograd | 1989. |
SNS | Novi Sad | 1983. |
SNS | Novi Sad | 1988. |
SNS | Beograd, Palilula | 1969. |
Nisi izdajnik,ali nisi bas ni pametan.Evropsku uniju neces videti pa makar priznao i KiM i odvojio jos nekoliko delova od Srbije.Jedina ti je mogucnost da sw ukljucis u Madjarsku,ali to onda znaci da volis madjarski nacionalizam, srpski ti je odvratan,sto opet vodi nekim drugim pitanjima,koja te diskredituju kao gradjanina i covekaKosovo nije Srbija, a ni ja nisam izdajnik, ni strani plaćenik.
Ta je priča završena,..- fali samo pečat... i mi da bi ušli u EU moramo da imamo rešeno pitanje svojih granica. Poslednja stavka naših (Vučićevih) sporazuma i dogovora je međusobno priznavanja dve države. I zapad to podržava.
A, da li ćemo ga nekada vratiti?,... pa treba najpre da ga naselimo.
Nije meni išta odvratno, sem botovanja ovde, (a i to pomalo) da se razumemo... raznih botova imamo ovde . Svaki nacionalizam mi je stran, ali odvratnost je teška reč za neukost ili glupost. Nacionalizam je nešto drugo od onoga što rade naše nacionalisti (šovinisti)... nacionalizam je plemenska svest ali ne podrazumeva mržnju prema drugima .Nisi izdajnik,ali nisi bas ni pametan.Evropsku uniju neces videti pa makar priznao i KiM i odvojio jos nekoliko delova od Srbije.
Ovde u Vojvodini ima dosta Mađara (neki su i drugari) a ima i dosta iseljenih u Mađarsku. I tamo je veliko Njesra,.. kao i kod nas - sve su svoje prodali.Jedina ti je mogucnost da sw ukljucis u Madjarsku,ali to onda znaci da volis madjarski nacionalizam, srpski ti je odvratan,sto opet vodi nekim drugim pitanjima,koja te diskredituju kao gradjanina i coveka
наша делгација ћутала ? ни аплауз ?
ANKETA ovaj Video mora mesec dana redom da se prikazuje na Dnevniku 2 posle oslobođenja RTS-a
Hrvati ce udarati veto dok se ne resi pitanje dunavske granice.Kosovo nije Srbija, a ni ja nisam izdajnik, ni strani plaćenik.
Ta je priča završena,..- fali samo pečat... i mi da bi ušli u EU moramo da imamo rešeno pitanje svojih granica. Poslednja stavka naših (Vučićevih) sporazuma i dogovora je međusobno priznavanja dve države. I zapad to podržava.
A, da li ćemo ga nekada vratiti?,... pa treba najpre da ga naselimo.
ne verujem.Hrvati ce udarati veto dok se ne resi pitanje dunavske granice.
a tvoj komentar povodom izjava gospodina ? Šta ti to znači da bubneš neki video ?
Nemas pojma,vrtis neku praznu pricu.Nema vizije,jer ste viziju prodali,postoje samo ad hoc resenjaNije meni išta odvratno, sem botovanja ovde, (a i to pomalo) da se razumemo... raznih botova imamo ovde . Svaki nacionalizam mi je stran, ali odvratnost je teška reč za neukost ili glupost. Nacionalizam je nešto drugo od onoga što rade naše nacionalisti (šovinisti)... nacionalizam je plemenska svest ali ne podrazumeva mržnju prema drugima .
Mi smo već uzeli dosta para za pristup EU,.. znači da možemo i da se popravimo, i ja sam bio optimista kao i što je bila EU. Nema odvajanja drugih delova Srbije, ali kad si to pomenuo to tebe diskredituje totalno. Tvoje vizije Srbije su nula.
Ovde u Vojvodini ima dosta Mađara (neki su i drugari) a ima i dosta iseljenih u Mađarsku. I tamo je veliko Njesra,.. kao i kod nas - sve su svoje prodali.
A, za to što me ti diskredituješ kao građanina i čoveka - puca mi puce*
* dugme
vracaj ovu temu redovno na prvu stranu.
Možda nam više stavljaju soli na ranu. Predao je Aca Kosovo, pa naši ne bi da talasaju.vracaj ovu temu redovno na prvu stranu.
ovaj vide osvakodnevno dase gleda.
kada se nase komsije RUMUNI bore za nase KOSOVO dok mi cutimo !
da se gleda bruka i sramota!
Ti zaboraviš na izdaju Kosova, na Srbiju, na patriotizam, na Miloša i Lazara, samo ako je to nezgodno za Vučića. Onda bi da se priča o nečemu drugom.
Naravno da ću da vraćam temu.vracaj ovu temu redovno na prvu stranu.
ovaj vide osvakodnevno dase gleda.
kada se nase komsije RUMUNI bore za nase KOSOVO dok mi cutimo !
da se gleda bruka i sramota!