Na mala vrata

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ako niste znali,ovi izbori utcu i na radna mesta,normalno ko pobedi na svim nivoima otvaraju se oko 20000 hiljada radnih mesta, a oni koji izgube ako su bili vlast primace pare jos godinu dana.

Nije normalno da "onaj na vlast" uzima proviziju. Imaš li ti neki dokaz da je Dinikić uzimao proviziju, ili to onako pričaš, tek da bi nešto pričao?

Pa kao sto ces ti dobiti 1000 evra od akcija,tako i ja pricam.
Izracunaj matematika ne laze.
A koji ti dokaz imas za legaliste i radikale.
Firma koja je dobila da gradi most na Savi je ona ista firma koja treba da radi put Horgos Pozega.
Znaci most moze a put ne!

Pa kao sto ces ti dobiti 1000 evra od akcija,tako i ja pricam.
Izracunaj matematika ne laze.
A koji ti dokaz imas za legaliste i radikale.
Firma koja je dobila da gradi most na Savi je ona ista firma koja treba da radi put Horgos Pozega.
Znaci most moze a put ne
!

Ne pratim sve tendere koji se objavljuju, pratim samo one interesantne za moju firmu, ali ti kažem iz iskustva: nije lako dobiti posao na tenderu i nije to tako jednostavno. Ako postoji problem oko izbora najpovoljnijeg izvođača za "put", pretpostavljam da nešto nije u redu sa ponudom i da postoji povoljnija, a da neko gura nepovoljniju ponudu. Ne znam, samo pretpostavljam.

Ne pratim sve tendere koji se objavljuju, pratim samo one interesantne za moju firmu, ali ti kažem iz iskustva: nije lako dobiti posao na tenderu i nije to tako jednostavno. Ako postoji problem oko izbora najpovoljnijeg izvođača za "put", pretpostavljam da nešto nije u redu sa ponudom i da postoji povoljnija, a da neko gura nepovoljniju ponudu. Ne znam, samo pretpostavljam.

Tu je najveci problem sto ti najpovoljniji izvodjaci, Krenu sa pocetnom cenom ,u toku radova dignu cene , a na kraju cifra boli glava .tako se krade.Bitno je da se dobije tender a posle drpaj koliko mozes......

Ma sve će se to rešiti kad dodju radikali na vlast i organizuju srpsku elektroprivredu sa Hamovićem i Lazarevićem jer od Vučićevih optućbi nije bilo ništa, što znači da su ljudi časni i pošteni:mrgreen:

Back