Na LJIS-u LAJKAM

lajkam vas sve i nije fakin šliht .
zato što ste duhoviti, emotivci al se qrčite da ste ql, pametni, znate sve ko matori.
ok sad, svi ponekad imamo žute minute, pms, prebrzu ejaqlaciju, moramo da se kupamo ili češljamo ...
i to je ljucki.

ajd sad šic .

:mrgreen: Zaboravila sam ostale strofe
davno bilo ebote :zcepanje:

Meni naumpalo ovo s vojnikom,tako ja imao konu malo stariju tipa ja 4 osnovne ona 6 i sad se druzili gledali filmove i te cake...igrali se...skupa i ono tipa ona to pjevala a ja ko pile nista nea veze...kad ona jednom dodje i kaze :"Ajmo se ljubiti,znas ti kako to ide,reko ne znam!" U zivotu se nisam treso ko tada i temperaturu sam dobio ko klinjo se ljubi s konom :hahaha:
Djecije zaebancije.....:hahaha:

Al je ona pjevala vojnik ima pusku pa me strelja kao krusku nesto tako bilo neam pojma :confused:

Meni naumpalo ovo s vojnikom,tako ja imao konu malo stariju tipa ja 4 osnovne ona 6 i sad se druzili gledali filmove i te cake...igrali se...skupa i ono tipa ona to pjevala a ja ko pile nista nea veze...kad ona jednom dodje i kaze :"Ajmo se ljubiti,znas ti kako to ide,reko ne znam!" U zivotu se nisam treso ko tada i temperaturu sam dobio ko klinjo se ljubi s konom :hahaha:
Djecije zaebancije.....:hahaha:

Traume ehehehehe

E, esi video, i meni tako sve cheka pa makar jedan dan da prodje.
Ja u par navrata sprzzila svu tehniku po kuchi, ono kad su oluje, pa posle nemam komp, ni dvd ni shtamach...a dvd obavezno ganc nov sprzzim

Hehe,mah to mislim da je vise ova masovna proizvodnja pa i nema nekog kvaliteta trajanja pa sve crkne,prosle godine kupio nov kompijuter,sve u paketu sa garancijom od godinu dana koja je prosla prije dvadesetak dana i odma crkose zvucnici....a to kad grmi stvarno nisam imao nikada problema uvijek mi upaljeno sve :mrgreen:

A prije toga imao jedan kupili mi starci 2002 godine i do prosle godine nista mu nije bilo,nema grmi sjeva i sve to cak i zvucnici na njemu oni sto su dosli uz njega i sad rade en ga kod rodjaka sad...i dalje ceslja...

Back