gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li nekada neke stvari brze, bolje i lakse zavrsavate, dobijate zahvaljujuci dobrom izgledu, sarmu i sl?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li nekada neke stvari brze, bolje i lakse zavrsavate, dobijate zahvaljujuci dobrom izgledu, sarmu i sl?
Lepa reč gvozdena vrata otvara. Mi, ružne tako...
ako,ako da si mi ziva i zdravakod mene nista na lepe oci, vec gledaju da me iscede skroz![]()
i mi matore isto![]()
ako,ako da si mi ziva i zdrava
- - - - - - - - - -
koliko imas 55 god.?
Da....to je istina ma koliko ne priznavale toDa li nekada neke stvari brze, bolje i lakse zavrsavate, dobijate zahvaljujuci dobrom izgledu, sarmu i sl?
jok ja.Da li nekada neke stvari brze, bolje i lakse zavrsavate, dobijate zahvaljujuci dobrom izgledu, sarmu i sl?
tipujem da je smoki bila ovako zgodna sa 25... <3
stooo ?? verujem... u to vreme kad se malo deholtirash.. niko ti nije znao boju ociju.pa jel nije tako bilo?pa i sad malo da se skockas i udaris neki deholte mislis da bi ti videli boju ociju??))e uvredi me sada![]()
Smeta mi kada osobe pokazuju da obracaju paznju na moju mladost ili lepotu ~~~~~
Ako je neko stariji u pitanju,a narocito muskarac... takvo posmatranje mi je degutantno,mi se od toga
![]()
što je ironično obzirom da se ovde sa skoro duplo starijima najviše i ... družiš![]()
Ne mozes da zamislis koliko ti "stariji" pokazu postovanje,
a mladi muskarci su prosti i perverzni ... na ovom forumu![]()
Isto.Do sada sam sve morala na tezi nacin. Nista mi ne pada sa neba ni na trep-trep.
Cak se bolje provucem kod zena.