Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Ko kaže da nema pravih muškaraca? Evo ja sam primer pravog muškarca, odlične prilike za brak i decu. Ako ovde postoji prava žena sa istim planovima, neka se javi privatnom porukom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo napiši šta nudišKo kaže da nema pravih muškaraca? Evo ja sam primer pravog muškarca, odlične prilike za brak i decu. Ako ovde postoji prava žena sa istim planovima, neka se javi privatnom porukom![]()
kme, kmeNa krstarici nema pravih muškaraca.
Kako to znam?
Pa imamo forum koji smo specijalno za njih napravili, ali oni neće tu.
Mnogo toga. Inteligentan, racionalan, zabavan, komunikativan, visok 190cm, vitak, sa odličnim finansijskim mogućnostima za izdržavanje porodice.Prvo napiši šta nudiš
I ja tako mislim. Ne dozvoljavaju forumašima pristup ženskom rodu, pogotovo jedan stari neženja, koji već deceniju traži strankinju, s puno love, nekretnina i završena dva, tri faxa.kme, kme
mozda je do moderatora, ne do muskaraca na forumu
I da bude pritom nevinaI ja tako mislim. Ne dozvoljavaju forumašima pristup ženskom rodu, pogotovo jedan stari neženja, koji već deceniju traži strankinju, s puno love, nekretnina i završena dva, tri faxa.
Naći će je! Kada? Onda kad Vučić produži mandat.
A imali bi šta i da vidimo!sto se ne organizuju neke orgije forumaške da vidimo ko je ko
Ti da si valjao vec bi te neka smotala,cuti tu.Ko kaže da nema pravih muškaraca? Evo ja sam primer pravog muškarca, odlične prilike za brak i decu. Ako ovde postoji prava žena sa istim planovima, neka se javi privatnom porukom![]()
Ne samo da sam valjao, nego valjam i dalje. Nisam se dao smotati onda kada mi nije odgovaralo. Imam i ja svoje kriterijume![]()
A ja ulazim, reko' ko su ovi ljudi na našoj temi
Ne'šKo kaže da nema pravih muškaraca? Evo ja sam primer pravog muškarca, odlične prilike za brak i decu. Ako ovde postoji prava žena sa istim planovima, neka se javi privatnom porukom![]()
mož samo Stojko i Rifke da mu se navade...
Eh u stara dobra roze vremena ovakav post bi izazvao oružani sukob.Ko kaže da nema pravih muškaraca? Evo ja sam primer pravog muškarca, odlične prilike za brak i decu. Ako ovde postoji prava žena sa istim planovima, neka se javi privatnom porukom![]()
samo gejovi i oni koji su služili JNA se interesuju o drugim muškarcima, i žele da čavrljaju sa muškarcimaNa krstarici nema pravih muškaraca.
Kako to znam?
Pa imamo forum koji smo specijalno za njih napravili, ali oni neće tu.