- Poruka
- 55.168
I tako se rodila ljubav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao do jutros ni ja. :/znaci,zaljubila sam se u tebe a i ne znam..što mi to kažeš tek sada![]()
nista ne kosta otuda i poezijeah sad shvatam .
bila je tako dobra, nesebična i neumorna i nikada nije trazila nista zauzvrat
kako vi muškarci lepo umete da maštate.
nikad nije kasnoNisam znao do jutros ni ja. :/
Фолирање.na kom kraju?
šta znaci ova recenica koju izgovori neko sa kim ste u dužoj vezi
kako može da se planira ljubav ?
Oče Droide, jer vera toleriše foliranja vernika ..ja mislim da ne i da je to grehФолирање.![]()
То је највећи грех дете паметно. Добро збориш. Лицемерје је лаж самога себе. То ти је као да спаваш сваки дан са другим, а себи говориш како си побожна.Oče Droide, jer vera toleriše foliranja vernika ..ja mislim da ne i da je to greh![]()
hvala ti Oče na odgovoruТо је највећи грех дете паметно. Добро збориш. Лицемерје је лаж самога себе. То ти је као да спаваш сваки дан са другим, а себи говориш како си побожна.
А највећа лаж је када човек лаже себе. Јер Бог је са нама и у нама.![]()
Буди благословена и води рачуна о духовним еросу а не само сексуалном.hvala ti Oče na odgovorusada mi je lakše
![]()
ne znam kako cu kada stalno mislim na taj seksualni erosБуди благословена и води рачуна о духовним еросу а не само сексуалном.![]()
Iz seksa se rodi i ljubav.ne znam kako cu kada stalno mislim na taj seksualni eros![]()
ili obrnutoIz seksa se rodi i ljubav.![]()
U pravu si, ali rezultat je isti.ili obrnuto
Pa imas ljude koji se ne zaljubljuju na prvu, Nina, znas? Nego im treba vreme. Vreme je to koje vezuje ljude a ne slatke reci ili postupci na startu. Sve je to lepo, ali vremenom shvatas da li je to stvarno ili nije. Ako mene pitas takvi su ti bolji za zaljubljivanje, nego ovi : Volim te, kad mu das br.na kom kraju?
pokusaj manipulacijena kom kraju?
Lako, napravis plan:na kom kraju?
Znaci da su bili u partnerskim odnosima koji mozda mogu da postanu ozbiljniji....malo ozbiljniji...na kom kraju?