На Косову и Метохији обијена и опљачкана пета црква за 10 дана

Bogami su nama lupali na pasošima pečate. I to njihove, Republika Kosova. Pa ti vidi.

Pa na Jarinju i Merdarima (Merdadama kako se već kaže) su mahom Srbi, ali nose te takozvane Kosovske uniforme. Predaš pasoš, lupe pečat kao i svuda.

Ama postoje 2 punkta, 2 puta pokazuješ dokumenta, ako si toliko obavešten i toliko često putovao
tamo onda bi trebalo da znaš da se može preči samo sa ličnom kartom (srpskom ili albanskom -bilo kojom).
A ako si ti poturio pasoš onda su ti verovatno udarili kosovski pečat.

Ali ta glupost da su na kosovskom punktu mahom Srbi govori da ti lažeš.

Ama postoje 2 punkta, 2 puta pokazuješ dokumenta, ako si toliko obavešten i toliko često putovao
tamo onda bi trebalo da znaš da se može preči samo sa ličnom kartom (srpskom ili albanskom -bilo kojom).
A ako si ti poturio pasoš onda su ti verovatno udarili kosovski pečat.

Ali ta glupost da su na kosovskom punktu mahom Srbi govori da ti lažeš.
Druže, na oba punkta su mi lupili pečat, kapiraš? Kako pričate i izgledate, ništa se ne razlikujete. Ne prelazim svaki dan da bi znao da može i lična.

Druže, na oba punkta su mi lupili pečat, kapiraš? Kako pričate i izgledate, ništa se ne razlikujete. Ne prelazim svaki dan da bi znao da može i lična.

Srbija ne priznaje Kosovo kao državu već je tretira kao svoju teritoriju.
Nisam čuo za državu koja udara pečate za kretanje po svojoj teritoriji ali
sve je kod tebe moguće.

Srbija ne priznaje Kosovo kao državu već je tretira kao svoju teritoriju.
Nisam čuo za državu koja udara pečate za kretanje po svojoj teritoriji ali
sve je kod tebe moguće.
Po svemu što smo dole videli i doživeli, Bogami su država sa svim svojim karakteristikama. Ponavljam, umesto što palamudiš, učini nešto za te svoje zemaljake dole. Ima već odavde ko to odavno radi, samo što to nećeš čuti od te tvoje nazovi Srpske liste i režimskih medija.

Važi "Srbendo", sve znaš ništa ne činiš. Takvih je na svakom ćošku ove države!
Sta treba da radi Srbenda? Uzme pusku i gine za nesto sto je unapred izgubljeno? Biti patriota ne znaci da treba srljati glavom bez obzira u smrt. Dovoljno je ne siriti gluposti, za pocetak.

Sta treba da radi Srbenda? Uzme pusku i gine za nesto sto je unapred izgubljeno? Biti patriota ne znaci da treba srljati glavom bez obzira u smrt. Dovoljno je ne siriti gluposti, za pocetak.
O pomoći konkretnoj, rat je odavno završen. Ovaj gore a bogami i ti se pravite pametni, a bitno da niste makar ni poruku poslali nekoj humanitarnoj organizaciji. Nemoj samo sad da mi prosipaš priče da nešto činiš u korist tog dole naroda, prosto izbija glupost iz tebe da je džabe prosipati priče. Svi imaju neka mišljenja, a niko ništa ne radi konkretno. Ovaj Asketa viče da je dole, pa izvoli druže angažuj se, iscimaj braću, drugare, komšije i ostalo pa pravac u te crkve i pomozite. Mi ovako glupi navijači i zadrti ćemo i dalje da pomažemo koliko možemo. Ali bar nešto radimo, to je razlika između nas i vas.

O pomoći konkretnoj, rat je odavno završen. Ovaj gore a bogami i ti se pravite pametni, a bitno da niste makar ni poruku poslali nekoj humanitarnoj organizaciji. Nemoj samo sad da mi prosipaš priče da nešto činiš u korist tog dole naroda, prosto izbija glupost iz tebe da je džabe prosipati priče. Svi imaju neka mišljenja, a niko ništa ne radi konkretno. Ovaj Asketa viče da je dole, pa izvoli druže angažuj se, iscimaj braću, drugare, komšije i ostalo pa pravac u te crkve i pomozite. Mi ovako glupi navijači i zadrti ćemo i dalje da pomažemo koliko možemo. Ali bar nešto radimo, to je razlika između nas i vas.
Sve je to lepo od tebe, samo nemoj da govoris lose o svojim ljudima, bilo onima koji su ostali ili onima koji su napustili, bezvoljno.

To je surova realnost. Dali smo im granice tj carinu, telekomunikacije, energente, rude ma sve što ima oblike jedne države. Samo se tešimo da to nije tako, i da su lažna država. Na terenu je priča ipak skroz drugačija.
I kakav bi bio ti na primer kao Kosovac prema tim što su dali to?
Ko je tu u tvojoj priči lošiji?

Možda sam tada imao 4 godine? Kakva sam glupa budaletina verovatno bi išao i gubio glavu za ništa.
Vidi ja sam na primer bio u prvoj grupi koja je u obračunu sa šiptarima otela zastavu na čuvenom mostu na ibru.Nikada do sada misam ovo pričao javno ali si me primorao da bih ti kazao da će me ta slika pratiti kao zadovoljsvo onog dana kad ispustim dušu.Razmisli malo o knezu Lazaru na primer koji se nije plašio iako je znao da će mu glava pasti.

Joj sto ne volim kad mi to izleti...
Зашто побогу брате? Док су Срби називали једни друге браћом и сестрама
били смо народ за пример. Откад смо почели да се дружимо отимамо једни
другима жене, продајемо своје сестре српкиње у бело робље да раде по борделима
или играју на шипкама по ноћним клубовима, продајемо сопственој будућности хероин.

Зашто побогу брате? Док су Срби називали једни друге браћом и сестрама
били смо народ за пример. Откад смо почели да се дружимо отимамо једни
другима жене, продајемо своје сестре српкиње у бело робље да раде по борделима
или играју на шипкама по ноћним клубовима, продајемо сопственој будућности хероин.
Pusti ti prazne i lukave reči budimo na delima braća.Dakle bez glumatanja.

На данашњи дан 2004. десетине хиљада Албанаца оркестрирано напали Србе широм КиМ. Том приликом убијено је 28 људи, протерано око 4 хиљаде Срба, а запаљено 35 верских објеката, међу којима и црква Богородице Љевишке у Призрену
EwqjBsYWgAE0ma-

Back