na kosovu bebi bum?

south:
glupost...
ps. a to za bum na kosovu...bolje se raspitajte koliko 35+godina muskaraca, ima neozenjenih :shock:

Da to je tragedija, ali i toga je bilo pre bombardovanja. Znam jer smo se zanosili mišlju da uvezemo jedan kontigent Ruskinja ili Ukrainki, ali nam propade biznis. To je bilo uglavnom po selima, jer naše gospoDŽe nisu htele da žive po selima i muzu krave:-?

nj@nj@:
Da to je tragedija, ali i toga je bilo pre bombardovanja. Znam jer smo se zanosili mišlju da uvezemo jedan kontigent Ruskinja ili Ukrainki, ali nam propade biznis. To je bilo uglavnom po selima, jer naše gospoDŽe nisu htele da žive po selima i muzu krave:-?

bolje ove tupani iz skupstine da se otrezne..
i probaju da olaksaju zivot familiji sa 3 i vise dece,i stimulisu zivot na selu,nego sto mlate praznu slamu i prodaju maglu ...
ili cemo svi u bg,ns...
pa nam onda nije nista jasno? :shock:

Preterali ste. Istina je da Srbi sa Kosova imaju natalitet malo veci od ostatka Srbije, ali Albanci nemaju bas toliki. Ima izuzetaka, ali to su srpske predrasude. U mojo ulici na pr. nije bilo Albanskih porodica sa vise od 3 dece.
Sa modernizacijom drustva ide i smanjenje nataliteta.
C

sumpor:
Preterali ste. Istina je da Srbi sa Kosova imaju natalitet malo veci od ostatka Srbije, ali Albanci nemaju bas toliki. Ima izuzetaka, ali to su srpske predrasude. U mojo ulici na pr. nije bilo Albanskih porodica sa vise od 3 dece.
C
nemaju toliki? a koliki im je? ;)

nj@nj@:

zar nisu bili doveli neke jednom
sta bi poslije s tim?

sumpor:
C

O kakvim srpskim predrasudama pričaš?:shock:
Šteta što nema nekog iz zavoda za statistiku na ovom forumu pa da postavi konkretne podatke.

Evo samo jedan isečak da ne bi tražio, a link je
http://216.239.59.104/search?q=cach...d+siptara&hl=en&ct=clnk&cd=4&client=firefox-a
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Dok mi biološki umiremo, neki naši susedi su se u XX veku uvecali za 700% (Albanci).
Jedna petina kosovskih Albanaca, rada više od polovine sve dece u Republici Srbiji. Ako KOSMET ostane u sastavu Srbije, sva srpska deca su vec danas nacionalna manjina. Do poslednjeg popisa iz 1991. godine, na jedan bracni par Albanaca dolazilo je 6. dece, a Srba – manje od jednog deteta.
Treba izracunati koliko je to potomaka od jednog bracnog para Albanaca ako se ima u vidu da oni rano stupaju u brak. Može ih biti i stotinu.
[/font]

nego jel ima neko podatke kakva je sad situacija u siptariji
negdje na krajina force je neko postavio clanak cini mi se iz hrvatskih novina jer bar tako mi je bilo izgledalo kad sam citao o smanjenju nataliteta i jos s ciframa gdje se tacno vidi kad se usporedjuje iz 91 pa do 2001 da se prepolovio...
tako je neki valjda siptar iz pristinske bolnice bio izjavio...

sumpor:
C
ma mene vise interesuje zasto to pisu??? da li zato sto su ljubomorni na nas "ucinak" da li zato sto oni ne mogu, pa im onda smetaju ini koji mogu, da li zato sto neznaju pa traze savet, ali uvijeno, valjda ih je sramota ... yebi ga ko ce ih razumeti....

A adem je, koliko mi se cini, ipak puko! Trudio se on ranije da bude iznad provokacija i da razbija predrasude o albancima svojim kulturnim nastupom, ali uzalud, ipak je posustao!!
Sve su mu ozbiljnije uvrede! :)

joca111:
A adem je, koliko mi se cini, ipak puko! Trudio se on ranije da bude iznad provokacija i da razbija predrasude o albancima svojim kulturnim nastupom, ali uzalud, ipak je posustao!!
Sve su mu ozbiljnije uvrede! :)

ne bih rekao da vredjam, cisto nije moj stil, iako to ne znaci da i ja ne mogu uputiti koju "zescu"... doduse kada procitam sva ova vasa "razmisljanja" za "biti cool" treba zaista ....

Back