NA KOM JEZIKU NASTAJU NAJLEPSE PESME???

Pjesme najprijatnije za slušanje (po meni) su definitivno na francuskom, jer mi je to najmelodičniji jezik...
Ipak, ako je neka pjesma na francuskom, ne mora odmah značiti da je i lijepa, ali kad se radi o jeziku, jeste.

Poslije toga dolazi italijanski, srpski, naravno, ali najodbojnije su mi na njemačkom. Uopšte ne podnosim taj jezik :!:

na kineskom najbolje
pesme na kineskom su meni prelepe i cesto imaju jako lepu melodiju.bez zezanja.
odusevila sam se nekoliko puta kada sam bila u kineskom restoranu i cula muziku nasla nesto na netu i skinula i stvarno lepo zvuci.
nikad nisam cula nista na japanskom,ali kontam da moze da bude jos bolje jer je japanski lepsi.
mislim da ovim jezicima lezi melodicna neznija muzika,i nista nalik repu ili bilo cemu agresivnom.
inace volim jos pesme na engleskom,valjda mi se naviklo uho,na francuskom,spanskom,italijanskom,cak i nemackom :lol:
ruski mi nikako ne lezi,cula sam neku muziku koju je drugarica donela iz rusije i pukla sam od smeha :D poljski,ceski...isto ruznjikavi jezici bar meni :neutral:
sad se nesto mislim kako li srpski/hrvatski zvuce nekome kome nije maternji jezik :?
e da...i indijski...mislim neki od indijskih jezika,boga pitaj sta sam cula...

Back