Na koji znak se UVEK mozete osloniti?

Jarcevi su najpouzdaniji....vodeni znaci (nista licno) zbog naglasene emotivnosti djeluju pomalo nestabilno i haoticno pa je na njih moguce racunati, ali ne uvijek, znaci vayduha su isuvise rasprseni , dok je vatra dosta iskrena - topla i sklona da pomogne. Ovnovi su isto izuzetni prijatelji... Dolazim i do zemljanog trojstva koje hoce izaci u susret , ali ne uvijek (izuzetak je Jarac), s tim da ce vam jasno dati do znanja kad ce vam pomoci ,a kad ne

Ako izuzmemo lično iskustvo, onako uopšteno, na prvom mestu bi trebali da budu zemljani znaci (ili da imaju naglašen element zemlje u horoskopu) zbog stabilnosti, pa onda vodeni zbog emotivnosti (sposobnost da razumeju), pa vatreni zbog preduzimljivosti i tek na kraju vazdušni, jer su previše promenljivi.

Ali ipak mnogo zavisi i od toga u čemu očekujemo da se ogleda taj oslonac...
Na primer, i ti nestalni i promenljivi vazdušni znakovi, mogu i te kako dobar oslonac da budu u trenutku kada nam treba bilo šta u vezi informacije ili komunikacije....

Sve je relativno, i nije dobro generalizovati, pa uglavnom treba da očekujemo (ili tražimo) od ljudi ono za šta su oni sposobni.
I tako dolazimo do mislim, najvažnije, a svakako "najupotrebljivije" koristi od astrologije, koja nam pomaže da bolje upoznamo ljude koji pripadaju raznim znakovima, kako bi znali od koga šta možemo očekivati.

Poslednja izmena:
lepo si to objasnila.. ima istine..

i posmatrajuci hor.znake kao prijatelje za sta je koji dobar.. ja zakljucujem da je, onda, meni za prijatelje najbolji neko iz vatrenih znakova.. zbog te energije njihove, akcije, preduzimljivosti.. jer meni to nekada zafali.. dobri su, recimo, za avanturisticke dogadjaje, koje ja volim, pa mi tu oni dodju kao partneri u, npr. nekom extremnom sportu.. ali, zato za poveravanja u vezi emocija, osecaja, kao sto si napisala, vodeni znaci su oslonac.. sto je tacno (iz iskustva znam)
zemljani znaci.. posebno Device i Jarcevi.. su, za mene, vise pogodni kao poslovni partneri nego kao prijatelji.. jer licno nikakvu dublju prijateljsku vezu sa njima nisam mogla ostvariti.. suvise prizemni i hladni, za moje potrebe..
i, na kraju, vazdusni znaci.. oni su mi toliko vetropirasti i nesigurni za bilokakve ozbiljnije razgovore.. u njih nemam poverenje jer cesto ne ispune ono sto obecaju i jako su zaboravni.. njih jedino da zovem kad treba da me oraspoloze.. :D
svakako, nije sve bas u tom glavnom znaku, gde se sunce naslo u trenutku naseg rodjenja.. postoje i drugi aspekti.. ali simpaticne su te pretpostavke koji znak i po cemu je dobar za nase drustvo..

Back