Redmond
Elita
- Poruka
- 18.144
pa znaju oni, mislis nekog briga
boli ih uvo, bitno je da je njima sve potaman
pa lupi sakom o sto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znaju oni, mislis nekog briga
boli ih uvo, bitno je da je njima sve potaman
pa lupi sakom o sto, ili pruzi neki pasivni otpor
Na Devicu bi trebalo, Devica je uslužni obzirni deo Zodijaka. Rešava tuđe probleme, i nalazi ih ahhaha... Da se ne bi bavio svojim.
takvi su i bikovi.
- - - - - - - - - -
a takvi su i svi ostali znaci sa recimo mesecom u devici...
brat mi je devica bolje da ne pocinjem o njegovoj odmoci
ZBik upravo važi za znak koji se bavi sobom, i ne voli mnogo da se meša u tuđa posla, niti ga to zanima.
Pogotovo ne za znak Bik, kome su glavne osobine sebičnost, i okrenutost sebi, konzerviranje i čuvanje svog...
Jesu bas vala...predobri....ali moj utisak je da je to toliko hladno i pasivno, samo nisu ni svesni koliko. Oni su ubedjeni da je to najveca ljubav na svetu, a ono brate...
Meni licno treba vise....Ali ima neku cistocu, majku mu...Nekako mi ih je zao, jer vidim koja dobrota je tu prisutna, a nemaju otkljucanu opciju za veca polja...
U sustini stagod nam je u kuci 3 su najbolji drugari/prijatelji, osim ako nemamo lose planete ili napadnute planete (tudje/licne) na neki nacin.
ja u trecoj koja je u devici nemam nishta, sem ako ne rachunam plutona koji je na 29 stepenu device ali vec u 4 kuci...![]()
.. više žalim one koji se razbacuju emocijama.
što to?i kad su iskrene..?
ja je gledam kroz najbliže rođake, saobraćaj...