Na koji znak se UVEK mozete osloniti?

Na Strelca se nikada ne treba OSLANJATI osim ako nije cilj DOBAR PROVOD. Reč koja se ne sme reći ''ZAROBLJEN SI''. Dakle zaboraviti davati ma kakve zidove Strelcu. Sve će ih razbiti, a ujedno i vas.
Dakle to je TRAP. Strelac će reći ''OK'' i onda će da ''nešto iskrsne''. U suštini Strelca mrzi da radi nešto po obavezi jer mrzi da se oseća ugušeno, sputano i sa manjkom slobode. Ako navalite da mora, spremite se da budete povređeni na neki način.

Istom logikom NIKADA se ne oslanjati ni na Jarca, pogotovo ako je nešto DUGOROČNO u pitanju. Jarcu je LIČNI interes bitniji od vas, uvek i zauvek. Zeznuće vas u kritičnom momentu ako mu se pojavi šansa da napreduje negde dalje. I još će se ljutiti ako to ne razumete. sa njima može da bude bleja super, ali onda se njima izgubi i trad i glas jer su počeli da ''rade neki biznis''.

Najviše se osloniti na fiksne znake Zodijaka. Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Pre na Bika i Lava no na Škorpiju i Vodoliju. Vodolija će da odjednom nestane ako mu tako dune, a Škorpija će da pokuša da nekako ''naplati'' uslugu.

Istina. Na Jarca se moze osloniti samo ako je obostran interes ha ha

pa Caki delegiraj malo obaveze na druge ukucane, i tebi treba oduska

pa kako kad jedni bolesni, drugi na poslu, neki uce, a obaveze navalile sa svih strana :(

inace kod mene je uvjek neka trka frka, al naidju periodi kao zadnjih mjesec i po, kad ziviti ne mozes :(

a sutra trebam na kratak put, ustati rano, zapravo jos malo, a toliko sam preumorna da ne mogu ni da spavam, legala i nikako da se opustim :sad2:

pa kako kad jedni bolesni, drugi na poslu, neki uce, a obaveze navalile sa svih strana :(

inace kod mene je uvjek neka trka frka, al naidju periodi kao zadnjih mjesec i po, kad ziviti ne mozes :(

a sutra trebam na kratak put a toliko sam preumorna da ne mogu ni da spavam, legala i nikako da se opustim :sad2:

pa jel nikako ne mozes to da smanjis, stavi im do znanja da si preopterecena, mislim ako nesto ne mozes, ne mozes

Back