- Poruka
- 131.190
Ако би се саможивост, садизам, кукавичлук сврстали у позитивне карактерне особине и врлине онда би Јарац заиста био знак подршке и ослонца.
Evo recimo ja sam jarac i nemam ove osobine, pogotovo ne samoživost i sadizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако би се саможивост, садизам, кукавичлук сврстали у позитивне карактерне особине и врлине онда би Јарац заиста био знак подршке и ослонца.
Za sve sto je drustveno-socijalnog karaktera moze da se osloni na njih. Najmanje Blizanca doduse jer ko je dosadan - dovidjenja.
Na Blizanca cu da se oslonim kada treba da idemo u grad u provod.ako se Blizancu nesto postavi kroz igru, odradice to bez ikakvog problema. Bitan je takt, pristup i zanimljivost. Mozda i najmarljiviji znak Zodijaka kada im je po volji.
Na Vagu mogu da se oslonim kada se nesto dogovorimo.Znam da ce zeleti da "posede" uz slatko od belih tresanja.
Gomila saveta o dizajnu i skladu boja od njih moze da se pokupi.
Na Devicu mogu da se oslonim jedino i samo ukoliko mogu da izvuku neki novcic iz toga. Znam da ce da pomognu koliko mogu. Dokle god je to uredno i za njih dogledno, po meri odmereno, na odstojanju prikladno.![]()
Ako je Devica med. sestra, to je nesto najbolje sto je moglo da zadesi.Na takve mozes da se oslonis koliko hoces.
Na Vodoliju ne mogu da se oslonim jer Vodolija u momentu moze da odluci nesto 28-mo da odradi. Znam da ce doci na svirku.
Na Jarca se ne bih oslanjao uopste, ikad.Oni podrska za druge nikad nisu bili, samo za sebe. Hehehe
![]()
stena,osecaju se potpuno komforno i u najtezim situacijama.
Кад неко сам за себе каже да не поседује одређене штетне особине, преостале мождане ћелије ми говоре да је управо све оно од чега се дистанцира. Човек који поседује квалитете, неће пред другим људима истицати своје квалитете, бусати се у груди говорећи како поседује особине вредне дивљења и како, наравно, нема никакве штетне и рђаве карактеристике које би га учиниле олошем или скакати ко разуларен када га неко прозове да поседује нешто што нема (ако се нпр. поведе спрдња да је блесав). Квалитетан човек не истиче своје врлине, зато што их је свестан и не мора ником да се доказује. Све што излази из оквира здравог (само)поштовања су несигурности, страхови, комплекси и остале чари психопатологије. Зато је ова доле (којој натал је састављен у потпуности од знака који је познат по рђавости) скочила к`о опарена. Пронашла се.Evo recimo ja sam jarac i nemam ove osobine, pogotovo ne samoživost i sadizam.
Кад неко сам за себе каже да не поседује одређене штетне особине, преостале мождане ћелије ми говоре да је управо све оно од чега се дистанцира. Човек који поседује квалитете, неће пред другим људима истицати своје квалитете, бусати се у груди говорећи како поседује особине вредне дивљења и како, наравно, нема никакве штетне и рђаве карактеристике које би га учиниле олошем или скакати ко разуларен када га неко прозове да поседује нешто што нема (ако се нпр. поведе спрдња да је блесав). Квалитетан човек не истиче своје врлине, зато што их је свестан и не мора ником да се доказује. Све што излази из оквира здравог (само)поштовања су несигурности, страхови, комплекси и остале чари психопатологије. Зато је ова доле (којој натал је састављен у потпуности од знака који је познат по рђавости) скочила к`о опарена. Пронашла се.
Тема - Лав је знак на којег човек може да се ослони. Посебан поздрав за Тролерку, надам се да схвата зашто ово пишем.![]()
therionll, a gde se to baudrillard hvalio svojim osobinama?
Шта је ово, него посредно и индиректно хвалисање?Evo recimo ja sam jarac i nemam ove osobine, pogotovo ne samoživost i sadizam.
i taj ti je komentar zeshci, a shta treba da se nagrdi odredjeni znak i nosioci istog da se nadmocno smeshkaju, kao shta ima veze shto se osula paljba... dodushe nekad mi i jeste smeshno, ali stvarno se preteruje sa tim generalizacijama..
Овај део пдф-а, ''баналан и нестручан'' и служи за то да се на темама о хороскопским знаковима износе генерализације, уопштене, површне и нестручне тврдње, па и спрдачина. Зато на овом делу имамо масу падобранаца и дилеја који с` неба па у ребра упадну овде и пишу разноразне глупости. Секција која је стручна и у којој се налазе теме које су посвећене предиктивној астрологији, наталној астрологији, компаративној астрологији је област у којој тролови и разни несрећни случајеви не могу да саботирају у смислу писања небулоза, зато што нису стручни и самим тим ако би писали нешто што нема везе са везом, њихови постови би били обрисани. Друга ствар је што они могу да креирају клон налоге и да постављају лажне наталне карте, али код неких се веома лако и брзо уочи какве су њихове намере, па се и то врло брзо елиминише.besmisleno je svako generalizovanje, i ne samo u ovoj temi vec gotovo u svim temama ovde...
Шта је ово, него посредно и индиректно хвалисање?
Шта стоји насупрот саможивости? Дарежљивост, племенитост.
Шта стоји насупрот садизма? Емпатија.
Baudrillard на веома лукав и суптилан начин поручује како поседује особине вредне дивљења. На моју констатацију да типичан Јарац поседује веома лоше карактерне одлике, је он први скочио и реаговао у фазону - е ово није тачно, ништа од наведеног немам. Шта је био циљ тога, осим неке префињене промоције и хвалисања, за разлику од примитивније реакције која је уследила у посту испод његовог?
А које поседујеш особине? Какве мане имаш, по твом мишљењу, пошто си написао у претходном посту да ''имаш превише штетних особина''?Ovo je potpuna besmislica, napisao sam to jer smatram da nemam te osobine (ali ko zna možda ih i imam, ali zavaravam sebe da ih nemam)
Астрологија је дисциплина која постоји хиљадама година. За то силно време су се искристалисале ствари, створио се један, поуздан систем дефиниција, правила који говори како о природама планета, тако и о природама знакова. На основу проучавања људи који имају архетип Јарца установио се систем дескрипције који се тиче природе тог зодијачког знака. Ја сам изнео оно што у књигама важи за типично дефинисање јарчевских мана, ти си то демантовао, што је мени било прилично безвезно, јер осим тога што си по први пут партиципирао овде (стварно не памтим када си оставио свој пост на темама овде, једино си се активирао, када сам написао тај пост) ти си потврдио да имаш тај јарчевски его, да ти смета када се говори лоше о овом зодијачком знаку. Ако не придајеш значај или уопште не верујеш у астрологију, шта имаш да се јављаш када неки тамо лик уопштено (а не конкретно) пише о томе какви су Јарчеви. Ја тебе нисам прозвао по нику и рекао да си ти овакав и онакав па да ти кажеш - знаш шта ниси у праву, ти си ничим изазван се јавио да демантујеш. Знаш ли какве су гадости писали не само овде, него и на Ани, за Шкорпије? И шта сад, ја сам требао да се јављам на свакој од тих прозивки да демантујем у фазону - шта то лупате, ја као Шкорпион нисам такав. Не проналазим се у описима, јер знам какав сам заиста. Овде се поставља питање, ако у следећем наврату неко још жешће буде прозивао Јарчеве, каква ће бити твоја реакција.zato što mi je glupo to generalizovanje.
Ali dobro, izgleda da me ti i tvoja astrologija bolje poznajete.
Архетип Близанца и јесте окренут ка (између осталог) - дволичности. Као што је архетип Лава окренут егоизму, архетип Ваге - нарцисизму, Овна - брзоплетости, наглости, Рака - осетљивости, Шкорпије - деструктивности и мраку, Стрелца - просветитељству (да попује, изиграва учитеља). Јер Сунце у астрологији означава свест (ЈА) и вољу. Кад неко у астрологији има Сунце у одређеном знаку, он има склоност ка одређеним особинама које се поклапају са тим знаком. Када наступе незгодни транзити, када планете афликтују Сунце, тј личност одређене особе, тада ће та особа демонстрирати лоше особине свог знака. Близанац ће у одређеним моментима бити дупљак, Ован ће бити исхитрен, Шкорпија ће мрачити, Стрелац држати слово, Рак се распекмезити, итд...Терионе, нападе ти човека ни кривог ни дужног. Ако би рецимо на теми о Близанцима неко написао да су они дволични
Наравно да ниси дужан никоме да доставиш свој психолошки профил и број крвне групе. Неки овде себи превише придају значаја.Nemam nameru da pišem o sebi, čemu to.
.
Nemam nameru da pišem o sebi, čemu to.
Ovo je otišlo u nekom potpuno pogrešnom pravcu.
Nemam nameru da se objašnjavam više.
A ovo da li znam kako izgledaju tvoji "napadi", ako je neka pretnja,
reći ću samo da se ne bojim nikoga i nikakvih "napada".
Prijatno.
То написа неко ко жарко жели да сазна о ''Лилит'' и ''првом греху''.Наравно да ниси дужан никоме да доставиш свој психолошки профил и број крвне групе. Неки овде себи превише придају значаја.
i taj ti je komentar zeshci, a shta treba da se nagrdi odredjeni znak i nosioci istog da se nadmocno smeshkaju, kao shta ima veze shto se osula paljba... dodushe nekad mi i jeste smeshno, ali stvarno se preteruje sa tim generalizacijama...