Na koji ste NAJMANJI naletele

Mozda je nije bilo u tabletama prema modernizovanoj specifikaciji kao sto se danas koristi i mozda je nije bilo u dozvoljenoj prodaji, ali ipak je bilo nacina da se postigne erekcija i neki ljudi su to mogli sebi da priuste. I to ne medom i orasima.

Naravno da si u pravu :cool: Farmaceutske kompanije su se galantno odrekle multimilionske dobiti i svetskog trzi$ta da bi deda Pera i par bogatih drugara mogli da uzivaju u Viagri 50 godina samo za sebe. Sme$no. Nego.. $ta kazhe$ na temu Deda Mraza :lol:

:) komentar je bio na to da im nije vazno da im udje ceo...mislim da je problem ovima koji imaju prevelik bas to, i da zato tesko uzivaju potpuno u sexu (gledala neki dokumentarac na eksploreru)...sva sreca da je to retka pojava :hahaha:...i eto, dodjosmo do toga da je ipak prosek cool :super:......

i da....vrlo si detaljna u objasnjenjima, cak me i postidis....:hahaha:
Pa sto se stidis sreco? koliko se meni cini, ovo je tema za one od 18+ a pitanje je vezano za sex ne za bajke pred spavanje:) A ti sa prevelikim, slazem se, ima takvih kompleksasa. To su pre bih rekla problemi psihicke prirode a ne problem vezan za postizanje erekcije ;)
Stidela sam se i ja nekad i odbijala neke stvari da prihvatim ali to je sve stvar danasnjice i moras da se pomiris sa cinjenicama:brus:

Naravno da si u pravu :cool: Farmaceutske kompanije su se galantno odrekle multimilionske dobiti i svetskog trzi$ta da bi deda Pera i par bogatih drugara mogli da uzivaju u Viagri 50 godina samo za sebe. Sme$no. :roll:Ti si smesan sa ovakvim odgovorom! Ne kazem da bi se Farm. kompanije odrekle multi-mil. dobiti, nego tvrdim da kad si bolesno bogat nije ti zao da das puno love na nesto sto ima efekta. I opet ti kazem da to nisam izmislila ja vec to tvrde drugi.

Back