МТС пише да има неограничено интернета за Инстаграм,Твитер,Фејсбук а такође пише има и промоцију која се активира на недељном нивоу за разговоре у свакој мрежи.{Не пише могу ли се оба истовремено користити нити која је цена тога а кад питам ко има МТС не користи те три интернет одређене понуде.}
А1 прелази у 4ГЕ и траже да се замени картица а то је могуће једино при регистрацији исте ~ ту су неки бројеви телефона а дуго имам број,како неко други да га користи.
Шта ако наиђем на неког некад у животу а да ми тај број као "свој" и сетим се да сам га имала,доста зезнута ситуација.Такође имам кредит који је уплаћиван и жао ми да пропадне иако то суштински није битно толико као наведено горе.
Али понуде које сам гледала код неког другог су баш туга једна,разговор једино могућ у А1 мрежи као промоција а ван ње ограничене могућности.Интернет као 4ГЕ премало га има,пребрзо би се трошио а промоције конкретне за Тик~Ток и остало су веома минималне,пребрзо се потроше.Иако овај број не користим,имам га одржавала сам га у нади да ће се неко ко га исто има јавити некада.
Јетел има добар интернет,могућност разговора са свима у промоцији,добре понуде за Инстаграм,Фејсбук,Твитер,има ту још тога што ако неког занима може да користи.
Примећујем да су људи обамрли,махом им је свеједно ал' они махом или имају интернет у стану,кући или немају те га не користе а за шта треба узму од неког са ким живе те имају привилегију да им буде свеједно.
Не допада ми се што неће да буде после десетог фебруара бројева у слободној продаји већ једно пословници и не допада ми се што нема информација основних.
Права потрошача делују занемарено и веома битне информације такође.
Ако се број региструје а допуне не уплаћују да ли га искључују,да ли искључење значи да не припада бившој власници,да ли се папир о власништву враћа у пословницу или не и да ли ће то наплаћивати или не?
Шта ако се нема пара за допуне?