Na koji nacin danasnje zene misle da se udaju

Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
E ovako,kad već pitaš.
Ne planiram uskoro da se udam a i imam fore iha haj.
Prvo ću da probam da upecam one pevače iz BTS-a (po mogućstvu tri najmlađa).
A onda ako mi to ne uspe, neću žuriti jer je lepo biti sa prijateljima i provoditi se tako da za brak ima fore.
A ako se budem udala nekad tamo u budućnosti,neću menjati svoje navike. Osim možda za spavanje.
Obično ležem veoma kasno a i ne delim krevet ni sa kim tako da eto,to je možda ona glavna promena.
Ali definitivno je tegla sa maslinama samo moja i ne delim je ni sa Svertim Petrom a kamoli budućim mužem.

Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
kako koje..one koje žele da se udaju naci ce nacin, one koje ne žele..nece :)

Tvrdoglave zene. S tom jezicinom se nece udati. 😆

Back