Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Uh, đavo..Sami prelaz ovan/bik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, đavo..Sami prelaz ovan/bik
A dobro, možda manji đavolakUh, đavo..
Volim muške bikove! Ja imam dosta drugarica bikova, neki su dosadni ali većina odcepljena ali i dobri drugoviAli dobro, bar nisi Blizanci ili Vodolije..
Vadi te malo taj Bik
E ovako,kad već pitaš.Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
kako koje..one koje žele da se udaju naci ce nacin, one koje ne žele..neceAko ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
Tvrdoglave zene. S tom jezicinom se nece udati.Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
corona alertpevače iz BTS-a