Na koji nacin danasnje zene misle da se udaju

Ja mislim da zene lukavo biraju partnera za brak cak su u stanju da se prave ono sto nisu dok ne ostvare svoj cilj. Lukavo i namazano. Nisu vise zene, devojke glupe da samo slusaju muza i da rade kako on kaze. Mozda se prave glupe ako je on neki bogatun dok ga ne iscede.
Ispravno razmisljas, nikad one nisu ni bile glupe, problem je sto danasnji muskarci nista nemaju, jer je to pasalo lobijima, a one kao one glupe kokosi pa zagrizle. Zena moze imati sto fakulteta za zivotne odluke ce uvek biti kokos. I nikad nemoj slusati zenu.

Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
zaboravio si da pomenes "torbanje" u svom postu!

Ako ne menjaju stare navike. Navodim ih. Ne zelim da kuvam, ne zelim da perem, za malu platu bi da radim a vise bi da trosim, necu da postujem muza i od njega ocekujem svu zrtvu sveta da bi meni ugodio i ostale zelje Zene, majke, kraljice. Ne vidite da to ne prolazi a i dalje udarate po starom vrlo propalom receptu.
Ma ne mora brate i bolje ne trpis nikog jer nema nade da postoji posvecena porodici,kad ti dosadi nadjes mladju i ne pokusavas izvuci nista da te ne povuku sa sobom na dno

Znaci ako muz promeni slijalicu onda treba odmah od zene traziti da mu plati?
Koliko puta se menja sijalica?????? Ko ne zna sam da je promeni??? To samo muskarac zna da promeni sijalicu? Je l'to neka naucna fantastika?

Ti menjanje sijalice poredis sa svakodnevim pranjem vesa, kuvanjem, ciscenjem????

Eto kakvi ste vi muskarci..............

Koliko puta se menja sijalica?????? Ko ne zna sam da je promeni??? To samo muskarac zna da promeni sijalicu? Je l'to neka naucna fantastika?

Ti menjanje sijalice poredis sa svakodnevim pranjem vesa, kuvanjem, ciscenjem????

Eto kakvi ste vi muskarci..............
Sijalica se menja na 3 meseca, ali kupis one stedljive od 300 I nesto one dugo traju. Eto posla nema ni tu za muske. U stvari ima ako zna znanje vodoinstalatera. Da se ne muci komsija.

Back