Na koje ste mitinge i proteste do sada išli :?:

Na kojem ste protestu ucestvovali ?

• Ukupno glasova
    38
  • Anketa je zatvorena .
Ја сам била на протестима опозиције 90-тих, дакле протести на којима је говорио Вук. Сматрала сам га за највећег српског сина, на свим његовим књигама су били крст и увек је звонила српска мисао и реч у пуном сјају. Прочитала сам све његове књиге и сматрала га за највећег и најдрагоценијег србина који се борио за СЛОБОДУ СРБИЈЕ. Дувала сам у пиштаљку, била на протестима, имам његов аутограм итд... Данас је то само бледа успомена на оно што је некада говорио.

Била сам на протесту КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ, као и протесту против хапшења Србина Радована Караџића. Била сам на његовом протесту од првог дана и полиција ме беспотребно гурала иако сам дошла само да искажем свој став, а не да се бијем. Тада сам схватила да је ово већа диктатура него за време Слобе. Била сам тужна и несрећна што живим у неслободној земљи, знајући да се за то пре пар година нисам борила. Увек сам се борила за СЛОБОДНУ СРБИЈУ И СЛОБОДНЕ СРБЕ!!!

Po ovome sto si napisala,misljenja su nam dosta slicna.
I meni je Vuk bio prvi stranacki izbor,dok su u prici bili Giska i Beli.Kasnije se vidjelo ko je Vuk,tj.-ko je Dana.Bila sam na dva protesta-za Kosovo i za Karadzica.Nisam isla ni da kradem niti da se mlatim,niti da rusim BGD,samo da izrazim licno nezadovoljstvo.E,da - i na parastosu i protestnoj setnji na desetogodisnjici od "Oluje"

:hahaha::hahaha::hahaha:
Jeste, to je bilo u mom komsiluku. Cucao je na krovu automehanicarske radnje u Dusanovoj...:mrgreen:

samijevo-ii-bekstvo-b.jpg

Eh, to su bili istorijiski dani :mrgreen: ili što reče Lord:
" To je ujedno bilo prvo masovno okupljanje poštovaoca majmuna.
Sami je bar bio pravi i nije odustajao od principa!" :super:

Kao i svaki novokomponovani СРБIN biJo sam na Molebanu za patike, došao da se uverim jel sloba stvarno krepao i prosle nedelje na mitingu: "Ćao Radovane":super:

...tako to počinje: prvo se pridružiš forumu srpskih-nacionalista, kao iz z'ebancije, onda počneš da pišeš vatrene patriJotske komentare, pa iz zavitlavanja navedeš da si bio na 'putuj igumane' a zatim se jednog dana probudiš - kao stvarni član R(adikalne)O(opozicije)S(rbije)-a :sad2:

HOCU NEGO ME MRZI DA PISEM NESTO NA KOMPU DUZE OD OVOGA ALI HOCU POSTO ZNAM DA NE MOZES DA MI DOKAZES.jaoj izvini opet caps

1-kao pobornik likvidacije se nemoze okarakterisati jer nisu za njegovo vreme ubijani politicki protivnici,a sada se ubijaju. znaci sada je tako a ne tada
2-da nije diktator vec sam ti dokazao i to nije bio a temu ako otvorim u tom slucaju te stavljam na listu nepozeljnih,ne iz razloga sto te ne posujem ili ne volim,nego sto ti je tekst prepun nebuloza.
diktator je covek koji silom vlada drzavom i ne postuje nicija prava.
3-milosevic nije tamanitelj zdravog razume nego sasvim suprotno,a ta definicija se ne moze dokazati.
4-unistavatelj privrede je jedino bio zoran djindjic a ne sloba.
5-profiter nije jer slobu nikada u zivotu nije interesovao novac-I NECE MENI JEDAN BALAVAC DA DOKAZUJE KAKAV JE SLOBA BIO KADA SAM PRICAO SA LJUDIMA KOJI GA LICNO POZNAJU
5-TI NIKADA ALI NIKADA NESI I NECES ZNATI KAKAV JE SLOBA PRIVATNO ZATO I NE PRICAJ BUDALASTINE......

6-ti nesto pricas o licemerstvu?????????

MA BRE NE PADA MI NA PAMET DA OTVORIM TEMU O SM DOK NE NADJE DOSTOJE SAGOVARACE,JA MISLIO DA SI TI OZBILJAN A ONO 1 KLASICAN KOMPLEKSAS KOJI JE LJUBOMORAN NA TUDJE USPEHE

Kakav brilijant-an post.:super:
"Vještom rukom izbrušen":mrgreen:

Back