Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
mislite dok se nežno dodirujete po intimnim regijama. Čije ime nežno izgovarate u vlažnim snovima, ili pišete po zamagljenom ogledalu u kupatilu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da si mi sad škrta, otvori se malo, ispoštuj me...Slaven777
Slaven three times?@Slaven777
Jel dobro sad
Brt il tri il nijednomSlaven three times?
Kad odeš kod njega kažeš mu Slaveneeee, sedamsedamsedaaaaam i to je to?Brt il tri il nijednom
Ja sam žena u punoj snazi, zategnuta ko praćka itd
A ček, ti hoćeš detaljeKad odeš kod njega kažeš mu Slaveneeee, sedamsedamsedaaaaam i to je to?
Nije mene Slaven ispalio, čak je odobrio da uzmem njegovo prezime kao što vidišDa li te ispaljuju često?![]()
Jok ja sam balvan i dosta mi je da mi kažeš ***** i ja umrem, pa naravno da hoću detalje.A ček, ti hoćeš detalje
Pa kako ću jbt, on je gospodin čovek, istoričar, najpametniji na krstariciJok ja sam balvan i dosta mi je da mi kažeš ***** i ja umrem, pa naravno da hoću detalje.
Pa recimo kreni od bitke na Mišaru.Pa kako ću jbt, on je gospodin čovek, istoričar, najpametniji na krstarici
Pazi, pričo mi da u starom Rimu bile pare samo za javne kuće, 16 apoena za 16 poza mehehehePa recimo kreni od bitke na Mišaru.
sjajno brt, sjajno!!!@hirka
volim te..to je bar jasno
možda nisam trebao ali već je kasno
ako želiš da odeš..idi
neka ti bude
jer ja sam navikao da volim pogrešne ljude
ja sam mislo u tri dana po 7 putaBrt il tri il nijednom
Ja sam žena u punoj snazi, zategnuta ko praćka itd
Pazi, pričo mi da u starom Rimu bile pare samo za javne kuće, 16 apoena za 16 poza mehehehe