NA KARABURMI BACEN KREOZAN!!!!

Него шта је, добра воља да ли ће кер да буде на повоцу, са корпом, и дали ће да оставља фекалије где стигне?
У праву си, код куће можеш да га држиш без корпе и повоца, и да га пустиш да ти за.ерава целу кућу...

Ne nego Odluka koja se donosi na lokalnom nivou. A većina ih je doneta davno i nije u skladu sa aktuelnim zakonima.

Nego, letos negde je komšinica, stara Romkinja sa psihijatrijskom dijagnozom, došla do kontejnera koji stoje u jednom ćošku, blizu mog i još dva dvorišta sa sve flašom vode, čučnula i olakšala se onako baš "ljudski". Je li trebalo da odem i bacim joj kreozan? Ne, nisam imala srca čak ni da kažem njenim ćerki, zetu i unučićima, da im ne stajem na muku u kojoj su sa njom, očistile smo nekako, uz šaku Klometola, komšinica i ja. Psi onih drugih komšija, od preko ulice, mi nikad nisu kakili ispred kapije.

A dete mi od letos još ima na nozi ožiljak od rašrafljene klackalice u parkiću, da nisu psi odvrnuli matice i ostavili gole šrafove da vire, da se deca iskasape?

Ovako ćemo se nadmudrivati sve dok se ne desi prvo trovanje deteta? Možda se već nekada i desilo ali nije dospelo u javnost? Kreozan je otrov koji se može uneti i udisanjem, a ne mora biti na klupi ili ljuljašsci da bi dete naišlo na njega.
Gospoda se zgražava na pomen pseće mokraće ili kake, a ljudi to isto rade pa nikome ne smeta! Zabranićemo psima ulaz u parkove ali će zato narkomani, alkosi i razni probisveti da uživaju u prirodi , ostavljajući svoje "tragove"?

pazi, citam ovu temu i isto razmisljam
malo malo pa na nekom cosku opusteno musko stoji u sred bela dana i...
i to je ok
ali ker lutalica treba da ode u javni wc:dontunderstand:

Ma bre da im se naprave patikice
Dog_Boots.jpg

Da ne prljaju ulice:rtfm:
:mrgreen:

Back