Pitajte vucica

VUČIĆ ODGOVARA NA KRSTI - da se zalepi....

Kad bude imao vremena nek šibne odgovor,
naravmo da isključi PP poruke zbg dupeuvlakača...
samo javno

Moje pitanje glasi:
Zašto mladi ne žele da rade za običnu platu i kad će ta realna plata da se desi?

Zamolio komšija bez interneta da pitam ja:
jel može malo da se pročisti Beograd od ovih geografskih neradnika i vucibatina?
tokom cele istorije nikad nismo živeli bogato tako da nemaština nije razlog

- - - - - - - - - -

čuo sam teoriju da je to zapad namerno odredio

Владан пита Вучића. Зашто радите против интереса српског народа и зашто истрајавате на његовом пропадању... да ли је то због новаца, уцене са запада или лично задовољство?

i dodatak kako to mislis da srbija napreduje i uvozu-izvozu i da upropastis poljo-privredu,kao ides u korak sa svetom sa sacicom sledbenika a mali privrednici vise ne mogu ziveti od mukotrpnog rada,sve bi da imas pod kontrolom,za svako sneseno jaje da ti se plati pdv

Владан пита Вучића. Зашто радите против интереса српског народа и зашто истрајавате на његовом пропадању... да ли је то због новаца, уцене са запада или лично задовољство?

Da ti objasnim neke stvari.

Tu priču da je Zapad pokvaren i radi o glavi pravoslavlju, je izmislio upravo Aleksandar Vučić 1990. godine.

To znači da ne možeš koristiti njegove ideje da kritikuješ njega.

Добили сте прилику да на канабету проћаскате са Господаром, али имате
само три минута на располагању. :)

Шта би га питали, замолили, на шта би га подсетили, да ли би нешто похвалили....?
****************************************************************************************************

Изволите: ______________________________________________________________

Okej Belarus, sto se srdis cim ti dirnem u gazdu.

Evo, rekao bih mu da legne na kanabe, opusti se i isprica mi kada je primetio prve simptome. Da li su ga drugari potapali u skolski cucavac, da li su mu lupali macole i sutirali u dupe pred devojcicom u koju je bio zaljubljen. Da vidim gde je koren njegove bolesti pa da pokusam da pomognem coveku.

Шта би га питали, замолили, на шта би га подсетили, да ли би нешто похвалили....?
****************************************************************************************************

Ja bih ga ljubazno zamolijo da se nosi u tri pizdeee materine i da se skine narodu sa kurcaaa.

1) Koliko košta obraz?
2) Kako se živi bez srca i duše tj Kosova?
3) Jel Mi6 i CIA dobro plaćaju?
4) Da li si kada krao penziju od bake, deke i roditelja?
5) Zašto si slao srpsku Žandarmeriju da spasu Don Mila ĐuNATO-vića?
6) Jel ti MK ULTRA mentor savetnik Toni Bler ili Mi6 konobar Beba Popović?
7) Koliko stotina miliona evra, od šverca oruzja za CIA dzihadiste te od šverca Soroševih migranata se opralo kroz "Beograd na vodi" ?
8) Ko je ubio Ćuruviju, Zorana Djindjića i Olivera Ivanovića?
9) Ko je vozio Kantrimen, a ko ubio pevačicu u Borči?
10) Znas li da karma postoji?
11) Kad planiraš odlazak sa vlasti i iz zemlje?

...

Poslednja izmena:

Pretpostavljam da samo pederiii sede na kanabetu sa Vucicem.

Питала бих га, да ли се сећа оног момента, када смо у групи (нас петоро) трчали 300 на сат када су почеле да падају шок бомбе и разне врсте сузаваца, приликом ХАПШЕЊА ВЕСЕЛИНА ШЉИВАНЧАНИНА.
Када год сада угледам Вучића, сетим се те сцене, а посебно шта се тада са њим дешавало :rotf::zcepanje:

Hapšenje Veselina Šljivančanina trajalo je više od 10 sati
Cena hapšenja Veselina Šljivančanina je preko 50 povređenih pripadnika MUP-a Srbije i nepoznat broj demonstranata. Oko 1.000 pristalica ovog haškog optuženika je satima izazivalo nerede u beogradskom naselju Cerak, ispred zgrade Šljivančanina. Uglavnom uzdržana, policija je oko ponoći napadnuta kamenicama, flašama i drugim tvrdim predmetima. Istovremeno sa ispaljivanjem prvih šok bombi i patrona suzavca na demonstrante,...
Demonstranti su uništili 7 policijskih džipova, dve marice, desetine privatnih automobila, kao i brojne prozore na zgradama....
Među demonstrantima bili i čelnici nekih opozicionih stranaka, poput Aleksandra Vučića ...

Интересантно, нисам могла да пронађем ни једну фотографију из тог периода (нису ваљда намерно склоњене) а памтићу тај моменат док сам жива. Први пут сам видела полицију обучену у неколико РАЗЛИЧИТИХ униформи. Неки су ми чак личили и на оне америчке командосе:cool:

Back