Ardoris
Domaćin
- Poruka
- 3.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na dozvoli, al ne smem da rizikujem, jedan matori drustveno angazovani dokoni komsha konformista me je prijavio kucnom savetu cak i za parkiranje bicikla ispred ulaznih vrata. Za ovakvu setnju bi odleteo direktno u SUP.
![]()
Dakle,drage moje,sta biste uradile da ste na jedan dan musko?
Kako bi ste iskoristile to?![]()
Jesi li cula za onu :...kad te svrbe ushi....pa gurnesh prst u uvo ....
I kome je sad tu lepshe dali prstu ili ushima....![]()
Pa ti sad vidi dal cesh biti prst ili uvo....![]()
Pazi kad ni ja nisam.....Nalivala bih se pivom po ceo dan i pustila stomacinu opusteno.....I tako sa tom stomacinom bih se gledala u ogledalo i komentarisala kako sam neodoljiva tj.neodoljiv.Verovatno bih odgledala neku utakmicu uz pivo, pošto to nisam ni jednom kao žensko...![]()
![]()
Verovatno bih odgledala neku utakmicu uz pivo, pošto to nisam ni jednom kao žensko...![]()
![]()
imala bih seks kao muskarac da vidim kakav je njihov osecaj,ostalo mogu i kao zensko.Dakle,drage moje,sta biste uradile da ste na jedan dan musko?
probala bih kako izgleda imati sex kao muskarac, taj osecaj prodiranja u nekoga i ta mala eksplozija na kraju, to me je oduvek interesovalo![]()
imala seks kao muskarac da vidim kakav je njihov osecaj,ostalo mogu i kao zensko.![]()
ma ne, mi bi iskoristile tu sansu na jedini pravi nacin,e, fala Bogu, vec sam pomislila da sam hmm....pa, malo nenormalna![]()
A zasto da budem musko?
Sta to i ovako ne mogu da uradim?
Pijem pivo, sjedim za sankom, prdim, podrigujem, psujem, mijenjam sijalice, zakucavam eksere, bestidno se 'bem, a jos pritom mogu slobodno da se sminkam, nosim stikle i suknje...
Kazu i da se, uz malo vjezbe, moze savladati i tehnika zenskog pisanja stojecki...
Tesko je to s ove distance reci, ali ne bih nikome polagala racune, i zivot bi mi bio mnogo opusteniji...Dakle,drage moje,sta biste uradile da ste na jedan dan musko?