Na istoku nista novo.......

Korner zastavica:
U Rusiji je skoro bila ubijena ona neka novinarka,pa je pre neki dan ubijen onaj,neki,lik koji je vodio neku i fond u vezi sa energetskim izvorima. Tipa kao fond za razvoj manjih preduzeca koja se bave preradom i prodajom nafte i gasa.
Pa je onda ubijen neki bankar,bas se secam bese ispred stadiona CSKA ili Dinamo Moskva.
Mislim da ubistvo ovakvih ljudi za svega mesec dva,uopste ne ide u prilog razvoja demokratije u Rusiji.
Da li ste neka da procitali da je Abramovic otisao na odmor u Rusiju? Od kada je kupio Celzi,ja nisam procitao.
Mislite o tome.

Vidi se da nemas pojma ni o Abramovicu ni o situaciji u Rusiji. Za tvoju informaciju Abramovic je guverner ruske oblasti Cukotska i shodno tome veci deo svog zivota boravi u Rusiji :lol: . To je zato sto za razliku od nekih drugih ruskih tajkuna kao Mihaila Hordovskog Abramovic zna da je glavni baja Putin i drzava Rusija i zna da slusa glavnog baju :D .

Recimo kad je drzava dala signal da zeli da preuzme posao sa naftom Abramovic se slozio i prodao svoj udeo kompanije Sibneft Gazpromu za 13 milijardi dolara . U isto vreme Hordkovski je hteo rat sa Putinom i to ga je kostalo 9 godina robije :D

Zato je ruska drzava danas veoma jaka - jer sa njom nema zajebancije kao sa ovom nasom srpskom

Tako je Abramovic

Jerry, ti se i dalje drzis svog pravila o odgovaranju na ono sto NIKO ne pita.
A poznat si po tome sto si cuven i sto si extremno dobro upucen o stanje u Rusiji. Mozda te Putim uzme za savetnika.
Jos ako si simpatizer ubogog Celzija onda si stavrno dono dna.
No... znam ja da je Abramovic veci deo svog zivota proveo u Rusiji. A koliko vidim ti na tome zasnivas svoje poznavanje situacije u Rusiji.
Evo da te pitam ponovo.

Kada i koliko puta je Abramovic boravio u Rusiji od KADA JE KUPIO CELZI I OD KADA SE PRESELIO U LONDON?

Strucnjak izvoli!

Ne znam koliko je puta bio ne drzim mu svecu samo znam da je guverner jedne velike ruske oblasti na dalekom ruskom istoku stoga mora jedan veci deo svog vremena boraviti tamo . U svakom slucaju tvoja konstatacija da Abramovic ne dolazi u Rusiju vise ne stoji. Evo teksta koji dokazuje ko je u pravu:

In 1999 Abramovich was elected to the State Duma as the representative for Chukotka Autonomous Okrug, an impoverished region in the Russian Far East. He started the charity Pole of Hope to help the people of Chukotka, especially children, and in December 2000 was elected governor of Chukotka, replacing corrupt Alexander Nazarov. Since then he has invested hundreds of millions of dollars in Chukotka, for example building a college, a hospital, a pre-school and hotels in Anadyr, renovating the airport, and funding new or renovated schools in many small towns and villages. He has also used Chukotka as a tax haven for Sibneft, though the company re-invested most of its tax savings in the region and has been exploring for oil there as part of the governor's drive to boost the local economy. Abramovich said that he would not run for governor again after his term of office expired in 2005, as it is "too expensive", and he rarely visits the region. However, Russian President Vladimir Putin changed the law to abolish elections for regional governors, and on 21 October 2005 Abramovich was reappointed governor for another term. In 2006 Abramovich used his power as governor to help out the explorer Karl Bushby who was deported from the region for border violations after walking from Alaska into Russia during his attempt to walk round the world.[1]

Znaci iduci put manje lupaj vise citaj :D

Ha ha...ti bolje nauci malo bolje engleski i ne pravi se pametan kad si glup.
Abramovic je Celsi kupio posle 99. godine i preselio se u Londom POSLE 1999. godine.
A ovaj njegov reizbor za guverenera mozda tebi znaci da je on bio u Rusiji posle preseljenja u London,meni ne.

Abramovich said that he would not run for governor again after his term of office expired in 2005, as it is "too expensive", and he rarely visits the region.

Zasto ovo nisi boldovao,Dzeki selektoru?

Ja engleski odlicno znam, eto znam toliko da sa tobom mogu komotno da razgovaram na tom jeziku. Tacno je da Abramovic sve redje posecuje region nego pre, ali ga ipak jos posecuje i jos je legalni guverner te oblasti tako je to najbolji dokaz da tvoja konstatacija da Abramovic vise ne ide u Rusiju jednostavno nije tacna.

Jerry Ropero:
Ja engleski odlicno znam, eto znam toliko da sa tobom mogu komotno da razgovaram na tom jeziku. Tacno je da Abramovic sve redje posecuje region nego pre, ali ga ipak jos posecuje i jos je legalni guverner te oblasti tako je to najbolji dokaz da tvoja konstatacija da Abramovic vise ne ide u Rusiju jednostavno nije tacna.

Verujem da ti sluzba dostavlja podatke o svakom Abramovicevom letu za Moskvu,a posle i za onu njegovu vukojebinu.

Ja nisma ni rekao da nije guverener. A vidim da mu je to bitno koliko i meni.A to sto je guverner uopste NIJE dokaz da je dolazio u Rusiju od kada se presilio u London. Tako da,to mozda mozes da ubedjujes ortaka ispred zgrade uz zidarca i da im prevodis textove sa engleskog i to lose.
Jel sam ja bese tebi nudio casove o ratu u Vijetnamu? Moze i engleski pride. Reklo bi se da ti je prilicno mrsav.
A sto si ti ucio engleski,a ne ruski?

Ti nekom da drzis casove? Nemoj da si smesan . To mozes da drzis u svojem selu casove "broken englisha" meni ne. Meni je engleski jezik koji svakodnevno upotrebljavam u poslovnoj komunikaciji i mogu ti reci da su moji klijenti sasvim zadovoljni mojim znanjem engleskog.

Sem engleskog koji tecno govorim , solidno znam i ruski i italijanski. A ti?

Sto se tice tvojih insinuacija o nekim sluzbama to cu da preskocim.

Ha!
Izvinjavam se sto mi engleski dodje maternji jezik. Yebiga,izvini. :D:D Pozdravi poslovne partnere i sluzbu. :lol:
Od ostalih jezika...talijanski i francuski. A na ruskom ne umem ni "zdravo" da kazem. Yebiga. :D

E,vidim da skreces temu,poligloto! Svaki put ti dam novi nadimak,zar to nije divno? :D
Ne brini necu vise da ti rusim san da Abramovic dolazi u Rusiju. Zaobisao si i onu ubijenu novinarku i bankara i onog lika iz fonda za razvoj i ovog sada otrovanog agenta.
Opet si promasio temu. Neozbiljan si.

Оригинал поставио Jerry Ropero

I dok kritikuju Rusiju, nasi prozapadni licemeri zaboravljaju da nam kazu da u Engleskoj i Americi jedno od retkih dela za koje je zagarantovana smrtna kazna jeste krivicno delo SPIJUNAZE I IZDAJE SOPSTVENE ZEMLJE

Elvin:

Па они су формално-правно офарбали "демократску фасаду" за глупаке демократске телетабисе а иначе у истинском животу - СВАКИ ЊИХОВ ИЗДАЈНИК И ШПИЈУН ПОПИЈЕ МЕТАК У ПОТИЉАК.8-)8-)8-)

Back