На хиљаде људи протествовало у Москви против Путинове политике

Pajserizam je bas jak medju ljubiteljima Putina.
Svaki ljubitelj istine i pravde mora biti rusofil,
a svaki rusofil mora biti ljubitelj Putina, ili bilo kog drugog državnika koji radi u interesu naroda i ne popušta pred svetskim pljačkašima
i koji resurse svoje zemlje deli sa svojim narodom umesto da ih pokloni svetskim lopužama i njhovim banka-kompanijama!

Poslednja izmena:
Pa tako znaci.SAD i EU mogu i treba da se mesaju a Rusija ne moze, bez obzira sto je se to direktno tice, tacnije tice se ruskog dupeta u skorijoj buducnosti. Dali nesto razmisljaju ti gradjani koji su izasli tamo?

90 posto tih "gradjana" ne ume da cita cirilicu................znaju samo latinicu i to engleski.................pa otkud onda da znaju gde su ih istovarili autobusi i zasto.
Pa i tebe da odvezu i da te izbace pred kapitol u vasingtonu, ti ne bi imao pojma ni gde si a kamoli zasto si. tutnu ti transparente u ruke na jeziku koji ne poznajes i ti ides ulicom u masi i urlices a nems pojma zasto...............a i bole te briga. za sto dolara ima se deres ceo dan i da zahtevas da putin pod hitno napusti vasington i da preda vlast vojvodjanima.

http://www.theguardian.com/world/2014/sep/21/protest-moscow-russia-ukraine

Protest-Moscow-banner-011.jpg

Хиљаде људи окупило се у центру Москве у знак протеста против укључивања њихове земље у сукоб у источној Украјини. Све-руски марш за мир је први велики митинг против Кремља откако је у априлу почео сукоб.

"Ја се такође презивам Путин, али сам против њега", рекла је Оксана Путин. "Ми хоћемо да пробудимо руски народ, ми нећемо више да гледамо руске трупе у Украјини ... Нека Путин опозове своје трупе, а Украјина нека се бави сопственим проблемима."

Вадим Кручков и Варвара Дариевскаја, држећи руске и украјинске заставе, рекли су да наравно не верују да ће протест променити политику Кремља, али сматрају да је њихова дужност да изразе своје противљење. Кручков је рекао да је родом из града у близини Луганска и подржава већу локалну аутономију за регион, али је против слања руских трупа и оружја у источну Украјину. "Ми желимо да Украјина види да има људи у Русији који не подржавају рат", рекао је Кручков, "Русија директно учествује у овом рату."
"У ствари, Русија је прва почела", додаје Дариевскаја.

Неколико хиљада демонстраната се окупили у Санкт Петербургу, а мировни маршеви у другим градовима привукли су много мање људи. Према организацији за људска права ОВД Инфо, организатор Марша мира у Јекатеринбургу је накратко притворен од стране полиције, али се касније вратио на протест.

JEL OVO GEJ PARADA?

Back