Na grobu Olivera Dragojevića ostavio Miloševićevu knjigu

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Na grobu Olivera Dragojevića ostavio Miloševićevu knjigu​

VIJESTI Autor:N1 BiH08. avg 202210:35 > 10:35
Podijeli:

1659947525-o_25726949_1280-750x393.jpg
Izvor: Facebook/Jutarnji.hr
Kolumnist Večernjih novosti te urednik tjednika Pečat, Filip Rodić, na Facebooku je objavio kako je ovih dana odmarao u Hrvatskoj.

Posjetio je Velu Luku, a s obzirom na to da je ovih dana bila godišnjica smrti Olivera Dragojevića, Rodić je otišao na njegov grob i ostavio zbirku govora Slobodana Miloševića ‘Godine raspleta‘.
1659947497-25726835-249x300.png
Izvor : Facebook
Sve je ovjekovječio fotografijama s kojima se pohvalio na Facebooku.
Bio je i u Punatu, a njegovu objavu na kojoj vozi gliser komentirao je povjesničar poznat po angažiranju na uspjelom procesu rehabilitacije Draže Mihailovića, Nemanja Dević.
Na njegov komentar ‘Morem plovi jedna mala barka‘, Dević mu je napisao ‘Morem plove četnici‘.
1659947738-25726831-131x300.png

https://ba.n1info.com/vijesti/na-grobu-olivera-dragojevica-ostavio-milosevicevu-knjigu/

Neka bude borba neprestana. Do istrage vase ili nase.

Hrvatskim morem plove Vučićevi četnici, oskrnavili i grob Olivera Dragojevića​

Tweet

dragojevic-milosevic.jpg

Foto: 24sata.hr

SARAJEVO, (Patria) - Filip Rodić, kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata, samo je još jedan potrčko Aleksandra Vučića koji ovih dana odmara na Jadranu, ali i u unutrašnjosti Hrvatske, čime se pohvalio na svom Facebooku te šokirao objavom.
Budući da je 29. jula bila godišnjica smrti legendarnog hrvatskog pjevača Olivera Dragojevića, Rodić je posjetio njegov grob u Veloj Luci te tamo ostavio knjigu zločinca Slobodana Miloševića te objavio fotografije knjige, pišu 24sata.

Radi se o knjizi “Godine raspleta”, odnosno zbirci njegovih govora.
Bio je i u Punatu, a njegovu objavu na kojoj vozi gliser komentirao je historičar poznat po angažiranju na uspjelom procesu rehabilitacije Draže Mihailovića, Nemanja Dević.
Na njegov komentar ‘Morem plovi jedna mala barka‘, Dević mu je napisao ‘Morem plove četnici‘.
morem-plove-cetnici.jpg

Не бих ишла у Хрватску , тамо ћу да одем када буде наш део ослобођен , када нам се врати део који нам је одузет а који нам припада , српска територија
Дубровник .
Nemas ti za sta ker da te ujede a ne da ides na letovanje u Dubrovnik.

Не бих ишла у Хрватску , тамо ћу да одем када буде наш део ослобођен , када нам се врати део који нам је одузет а који нам припада , српска територија
Дубровник .

'оћеш да идемо у Макарску?

Кажу да је Макарска тежак блуд и разврат.

Баш оно што ја волим. :per:

Nemas ti za sta ker da te ujede a ne da ides na letovanje u Dubrovnik.

лол

Не бих отишла ни да кер има за шта да ме уједе , јер би тако дала свој новлани допринос једној злочиначкој , на геноцоду насталој ,држави .

НДХ Джрави која се хвали геноцидом и етничким прогоном и слави га ...али сигурно ћу да посетим и Книн и Дубровник, али када буде ослобођен .

лол

Не бих отишла ни да кер има за шта да ме уједе , јер би тако дала свој новлани допринос једној злочиначкој , на геноцоду насталој ,држави .

НДХ Джрави која се хвали геноцидом и етничким прогоном и слави га ...али сигурно ћу да посетим и Книн и Дубровник, али када буде ослобођен .
Ma ne bih ni ja na Bahame... zato sto mi se eto ne ide... pricam ti pricu.

Дубровник .
Slavenska, vodim te ja u Dubrovnik da tamo nesto ubodemo.

Hrvatskim morem plove Vučićevi četnici, oskrnavili i grob Olivera Dragojevića​

Tweet

dragojevic-milosevic.jpg

Foto: 24sata.hr

SARAJEVO, (Patria) - Filip Rodić, kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata, samo je još jedan potrčko Aleksandra Vučića koji ovih dana odmara na Jadranu, ali i u unutrašnjosti Hrvatske, čime se pohvalio na svom Facebooku te šokirao objavom.
Budući da je 29. jula bila godišnjica smrti legendarnog hrvatskog pjevača Olivera Dragojevića, Rodić je posjetio njegov grob u Veloj Luci te tamo ostavio knjigu zločinca Slobodana Miloševića te objavio fotografije knjige, pišu 24sata.

Radi se o knjizi “Godine raspleta”, odnosno zbirci njegovih govora.
Bio je i u Punatu, a njegovu objavu na kojoj vozi gliser komentirao je historičar poznat po angažiranju na uspjelom procesu rehabilitacije Draže Mihailovića, Nemanja Dević.
morem-plove-cetnici.jpg
JUgoslav Cvarak u komi :mrgreen:

Bio sam pre par godina u Kroaciji ,doduse u tranzitu ali nikakvih problema ,cak sm i kupovao nesto.

Мени би то било понижење мог достојанства да идем у усташлију , да дајем свој доспринос држава која је настала на геноциду .

Када посмилим на Хрватску , помислим на море , али на море људе који су под бомбама присилно напуштали своје домове , прогнани , протерани , убијени ..Оно море света који се сливао по ауто путевима , жедан , гладан , уплашен и измучен .Помислим на њих када помислим на Хрватску и на море...... а када то море људи буде кренуло натраг својим домовима , исто онако , на тракторима , онда ћу и ја да посетим ту државу, до тада моја нога неће тамо крочити .

Српски народ има море , само је тренутно под окупацијом , али ослободићемо ми то ..
Tko to mi?
Pa ti da potrcis deset metara zajapurila bi se i uspuhala kao parna lokomotiva.

:mrgreen:

Bas mi tebe volio viditi u ratu kada bi trebalo potrcati.

Tko to mi?
Pa ti da potrcis deset metara zajapurila bi se i uspuhala kao parna lokomotiva.

:mrgreen:

Bas mi tebe volio viditi u ratu kada bi trebalo potrcati.

Драги мој , кардио сваки дан по сат времена ..немој да те суптилност моје душе буни ..

Осим тога када дође тренутак одлобођења ви идете поновно пут Балјбурга , онако као ономад ..памтиш ?

Неће ту бити неке војне акције , када окупатор, а то је Запада, капитулира , његови јатаци, сарадници , марионете ће да се повуку , као што су повлачили на крају другог светског рата ..

Back