Wesley Earl Craven
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Major_TOM:Nije dobro, na osnovu takvih poluinformacija i dezinformacija , nekoga optuziti da je trazio da se bombarduje vlastita zemlja, a samim tim ga osuditi kao izdajnika, i oznaciti kao legalnu metu!
Ma hajde? Na stranu da li je Đinđić izjavio to što je izjavio ili nije; ja se dobro sećam kada je to prvi put kod nas objavljeno i na koji način, tako da imam izvesne rezerve. Međutim, reći da su ovakve "poluinformacije i dezinformacije" (odluči se!) označavanje legalne mete... Haj'te, molim vas, gospodine majore!
Znaš kako naš narod kaže, ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. Da se Đinćić manje hvatao Nikole Sandulovića i Caneta Subotića, najobičnijih gangstera, ili da ih se bar rešio na vreme onako kako se razbojnici rešavaju, možda bi i bio među živima. Ali, pošto se njegov posilni bavio vađenjem kriminalaca iz zatvora i/ili dovođenjem njihovih žena u posete, pošto se on sam vozio Canetovim avionom (štedeći državni budžet?), šta je mogao drugo da očekuje do metka u čelo, pošto se u tom svetu problemi i nesporazumi tako rešavaju.
Znam da je ovo oftopik, ali moram da reagujem. Nisu kontroverzne izjave označile Đinđića kao legalnu metu, nego je to po svoj prilici učinilo njegovo druženje sa kriminalcima.