Na danasnji dan !!!

Toliko mnogima nije bolje da sada na Gazeli prolazi duplo vise automobila negoli u Cobijevo vreme...Ma odakle li pare tim sto im je gore da kupuju automobile, nemam pojma...

automobili?
ti poredis srbiju za vreme sankcija i tadicevu srbiju.
totalna greska, imao je i milosevic jedan period bez sankcija i zamisli, njegov rezultat je mnogo bolji 2000-e nego danasnji dosovski.

znas, vi ste tamo ko one zabe kad ih stave u vodu pa ih polako greju dok ih ne skuvaju, toplo vam malo al ste blizu tacki kljucanja.
malo nesto kredita, bofl, korisceni automobili u bg uglavnom po tesnim ulicama itd.

privreda u kolapsu, indutrijska proizvodnja za 20% niza od miloseviceve, i sto je najvaznije - kupovna moc gradjana - bedna.

ja imam tu privilegiju da srbiju posecujem svakih godinu dve i da se ne kuvam ko zaba pa mogu da vidim razlike.

plate su vece ali su cene jos vece i pajzi ovo, rodbina, prijatelji pa i neprijatelji me kontaktiraju da im pomognem da se isele.

9 godina, ej, 9, ljudi su ocajni.

i samo onako da ti predocim nesto - beograd nije cela srbija

Danas se navršava devet godina od pobede kandidata Demokratske opozicije Srbije Vojislava Koštunice na izborima za predsednika SR Jugoslavije, čime je označen kraj višegodišnje vladavine Slobodana Miloševića.

Posle prvih izbornih rezultata, Milošević je odbio da prizna poraz u prvom krugu i zatražio održavanje drugog izbornog kruga 8. oktobra, što su Koštunica i DOS, koju je činilo 17 opozicionih stranaka, odbili.

Ovom prilikom zelim da cestitam svim gradjanima Srbije pobedu nad diktaturom .
Zahvaljujemo:super:

Kako Beograd nije Srbija,sta je onda-Madjarska ? Ma ti si neki ubaceni Cedin provokator,osetim ja takve na kilometar... Ja sam ti k'o radar za izdajnike...

A sad ozbiljno-ovaj tvoj prethodni post ne uzimam za ozbiljno,racunacu da si se salio...

Danas se navršava devet godina od pobede kandidata Demokratske opozicije Srbije Vojislava Koštunice na izborima za predsednika SR Jugoslavije, čime je označen kraj višegodišnje vladavine Slobodana Miloševića.

Posle prvih izbornih rezultata, Milošević je odbio da prizna poraz u prvom krugu i zatražio održavanje drugog izbornog kruga 8. oktobra, što su Koštunica i DOS, koju je činilo 17 opozicionih stranaka, odbili.

Ovom prilikom zelim da cestitam svim gradjanima Srbije pobedu nad diktaturom .

Kako da cestitas svim,kada nije ni pola glasalo za to :confused:

Cestitam i ja tebi eksploziju u Tirani :confused:

Back