Na današnji dan oboren "nevidljivi" F 117 A

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znaš ni to nego si čuo nešto. ali nije bilo nikakvih diverzantskih akcija nego su ih napali avionima (mislim super galeb) i uništili im eskadrilu apaća. osveta je bila uništen aerodrom u titogradu.

е па сад причао ми ортак како су ушли у албанију и на хелиодрому минирали апаче,једино ако ме у очи лагао,а не верујем.можда су биле 2 акције?

Za vasu rekla-kazala ne dajem ni pisljiva boba jer sam se odavno uvjerio u snagu vase propagande. Za oboreni F-16 i F-117 postoje svi podaci, slike, kojoj jedinici su pripadali, itd. Gdje su slike tih unistenih helikoptera, izresetanih Thunderbolta, gdje su izvjestaji i ko jos racuna bespilotne letjelice koje sluze za izvidjanje i "snimanje" terena?

Za uslove koji su tad vladali, iskreno, ocekivao sam da vasa PVO skine bar 10-15 komada.... kad ono, corak. Skinuli jednog, drugog bukvalno napipali. Nema tu nikakvih mitova, sinko, VI pravite mitove jer ste vec vijekovima zavisni od njih i hranite se njima. Cuvali PVO sisteme za kopnenu ofanzivu a ljudi vas odozgo deru tri mjeseca? :lol: Da puknes od smijeha.

Озбиљно си ти затрован, не знам зашто покушавам да дискутујем са тобом.

потврђујем за акцију у албанији,лично знам лика који је учествовао у истој,уништили су апаче, поставили експлозив на приземљеним хеликоптерима,зато су американци напрасно повукли апаче из конфликта,само наши не смеју о томе да причају вероватно због амера:hahaha:

Нема шта ти да потврђујеш, то је одрадила 72. специјална...Нису их минирали него погодили ручним бацачима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back