na daljinu,pa sve blize...

Flame:
the_ona:
Tinar:
Ne smeta mi, ali razmishljash li ti o nechemu drugom osim o ljubavi i ljubavnim problemima sa svojih 13 godina? :roll:
pa razmisljam,naravno...ali posto su to ozbiljnije teme,o kojima sigurno ne znate sta da napisete,mislim na neko opsirnije vase misljenje,onda postavljam neke druge teme,koje su relativno povezane sa ljubavlju...
a cim budem smislila neku temu koja bi sve vas zanimala,javi cu se... :!:
bolje da se bavi takvim pitanjima...blago njoj
a o gladi u etiopiji i ekoloskoj i moralnoj propasti sveta ce da razmislja kad bude imala 14 8)

@the_ona
ajde da se menjamo za godeine?
inace i ja sam se igrala auticima...:)
i vozila skejt,imala pistolje i puske i sto je naj vaznije luk i strele...mmmm :)
uuuuu ..... a ti si mi pa mnogo starija od nje pa je savetujes...bolje brini o sebi!

jeca ork:
Flame:
the_ona:
Tinar:
Ne smeta mi, ali razmishljash li ti o nechemu drugom osim o ljubavi i ljubavnim problemima sa svojih 13 godina? :roll:
pa razmisljam,naravno...ali posto su to ozbiljnije teme,o kojima sigurno ne znate sta da napisete,mislim na neko opsirnije vase misljenje,onda postavljam neke druge teme,koje su relativno povezane sa ljubavlju...
a cim budem smislila neku temu koja bi sve vas zanimala,javi cu se... :!:
bolje da se bavi takvim pitanjima...blago njoj
a o gladi u etiopiji i ekoloskoj i moralnoj propasti sveta ce da razmislja kad bude imala 14 8)

@the_ona
ajde da se menjamo za godeine?
inace i ja sam se igrala auticima...:)
i vozila skejt,imala pistolje i puske i sto je naj vaznije luk i strele...mmmm :)
uuuuu ..... a ti si mi pa mnogo starija od nje pa je savetujes...bolje brini o sebi!
E, jesi ti bese meni slala one cudne PP-ove? :? :roll:

aroma vanilla:
spring_storm:
jeste, prvo tako kukaju sto nemaju ni 16 godina, a posle kada napune jedno 18,19 hoce da budu mladji i mole boga da im sto sporije prodje vreme do sledeceg rodjendana...
Bas me nerviraju one devojke/devojcice koje se ponasaju i izgledaju kao da imaju 10god vise, o sponzorima koje setaju necu ni da govorim, a sve ukupno ne umeju tri recenice da sklope :D
ako si mislio na mene,ja nisam jedna od tih... 8)

Back