Na bazenu.

Vecina "prelepih matza-tziza-tigritzaa-mazitza" sredi fotke u foto-sopu i onda su "ribe" .

Ima prelepih devojka,ima jako harizmaticnih ima mrsavih-svega ima.

Nego ne razumem sta ocekujes,muskarci uglavnom su debeli,ruzni,dlakavi-fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :bljuc: nemam sta da vidim.

Ima depiliranih,negovanih prelepih momaka koje je divno videti ali su u manjini.

Inace,svi imaju pravo da se kupaju i ne mora niko da bude prelep da bi isao na bazen,tako da ako se radi o tome da ljudi koji nisu kao iz foto-sopa ne treba da idu na bazen-kus.

Depilirani muskarci su toliko prelepi da ih treba udaviti u septickoj jami da ne ruze okolinu a sta treba uraditi retardiranim devojkama koje ih nagovaraju na isto nije mesto......za neke stvari ipak nema bolje od batina....

Ja bio na bazenu u prošlu subotu. Bokte mazo, al amo ima mešina i dupeta, to je za medalju :) Neki muškarci imaju veće stomake od moje trudne žene, mada i neke od žena su isto mašala u gabaritima :super: Konačno je naš narod izašao iz anoreksične krize. Devedesete su poražene - nema gladnih :worth:

E da, ovo je krucijalno: pošto smo samo klinac i ja bili na bazenu mogu samo jedno reći - al bih ja mlatio roditelje, koliko svoju decu natrpavaju hranom!

kad se malo bolje zagledne cak i one vitkije i solidne imaju strije -od lose i masne hrane- katastrofa uzas fuuuuj odvratno , a nisu jos ni radjale... boze kakve li ce linije imati posle deteta ko u zebre ...

kad se malo bolje zagledne cak i one vitkije i solidne imaju strije -od lose i masne hrane- katastrofa uzas fuuuuj odvratno , a nisu jos ni radjale... boze kakve li ce linije imati posle deteta ko u zebre ...

Strije se ne dobijaju od loše i masne hrane, već nastaju kao posledica naglog razvlačenja kože, koje može biti posledica trudnoće, naglog gojenja, dobijanja mišića, rasta kod dece u pubertetu... čak ih i bodibilderi često imaju, a oni se uglavnom ne hrane masno i loše.

Strije se ne dobijaju od loše i masne hrane, već nastaju kao posledica naglog razvlačenja kože, koje može biti posledica trudnoće, naglog gojenja, dobijanja mišića, rasta kod dece u pubertetu... čak ih i bodibilderi često imaju, a oni se uglavnom ne hrane masno i loše.

sve je stvar genetike, na plazi sam sreo zenu sa 4 dece ni jednu jedinu sriju nije imala a telo fenomenalno.

a i svasta vidis tako po bazenima i plazama, lepa cura muskarac ko bumbar...lep nabildovan covek a zena ko tenk, a tu se pitam zasto je uvek takva suprotnost?

ma jok dobijaju se od salate ,niko se nije rodio sa strijama ne zasmejavaj me, ne govorim za trudnocu, a tek misici kod zena??....izlupala si se ko maksim po diviziji....
strije su pokazatelj lenjosti i da je bila debela ko kaca pa omrsala pred leto,sto znaci da ima da vrati kilazu kad bude proslo...

ma jok dobijaju se od salate ,niko se nije rodio sa strijama ne zasmejavaj me, ne govorim za trudnocu, a tek misici kod zena??....izlupala si se ko maksim po diviziji....
strije su pokazatelj lenjosti i da je bila debela ko kaca pa omrsala pred leto,sto znaci da ima da vrati kilazu kad bude proslo...

kiszo i ti lupas, strije i muskarci dobijaju cak i takvi ko ja, ja sam na ledjima oko kajsa dobio, dal od kajsa ili neznam cega jos dok sam neuhranjliv bio i bavio se 4-5 puta nedeljno sportom.

Back