Na balkanu su ljudi ekstremno zivcani i napeti DOKAZ

Poruka
4.292
Pogledajte sledeca dva videosnimka. Na jednom je covek zbun na nasim prostorima a na drugom je covek zbun negde na zapadu. I ako pazljivo posmatrate videcete da su na nasim prostorima ljudi daleko napetiji i zivcaniji nego na zapadu!! Znaci na zapadu su ljudi mnogo opusteniji, relaksiraniji, sa mnogo manje problema i bez straha za egzistenciju i zbog toga su manje zivcani i manje napeti. Takodje je interesantno da su zene daleko daleko osetljivije od muskaraca. A i mrsaviji ljudi su mnogo napetiji od debelih ljudi. Prvi je negde na zapadu a drugi negde na balkanu

Да. Ми тако страствено причамо да већина странаца мисли како се свађамо.

Најумоболније реакције, тј вриштање од децибела показују ДЕВОЈКЕ, и то када су 2-3 заједно, када је једна реагује нормално, такође мушкарци потпуно нормално реагују.
Ја из овог снимка видим да су овде ненормалне САМО ЖЕНЕ. Јер вриште ко да их дере неко.
....
A и ово је Подгорица, где су жене очигледно ХИСТЕРИЧНЕ до бесвести.
...
А и свако стави снимке које жели, овако можеш направити шта год оћеш.
У Кабулу би му запалили ову шумицу на глави, па би видео шта је напетост!

Poslednja izmena:
Pa ovo nije nikakav dokaz, opšte je poznato da Balkanci znaju da pokažu emocije za razliku od zapadnjaka koji prvo treba da iskalkulišu proces pa da razmisle da li je to socijalno prihvatljivo u tom trenutku. Južna Amerika se ovde ne računa.

A primetio sam nagli shift u ponašanju žena kada je počela Esmeralda da se prikazuje.
Dečaci su se tukli ko će da bude crveni i beli rendžer, a devojčice ko će da bude Rosalinda, Marimar, Esmeralda, Kasandra itd...

на Западу мало ,мало па неке масовне пуцњаве убиства ..нема шта нема ..далко горе и сложеније од тога што ће неко да викне на некога ..

на Западу се људи служе лажним осмесима и трпе све у себи и онда када пукну побију пола града

на Западу мало ,мало па неке масовне пуцњаве убиства ..нема шта нема ..далко горе и сложеније од тога што ће неко да викне на некога ..

на Западу се људи служе лажним осмесима и трпе све у себи и онда када пукну побију пола града
Logika zabraka o teorijama zavera i tvoja o politici je iste snage i sa slicnim 'dokazima'...
On nas bar uveseljava.

Back