Н1: Марко Миљковић у исказу изјавио да се виђао са Вучићем и Вулином, и да је Вучић рекао да му је Вулин „десна рука“; Миљковић помињао Јовањицу

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
понедељак, 26. јул 2021.
Марко Миљковић, који се налази у притвору под оптужбама да је као члан групе Вељка Беливука учествовао у убиствима и трговини дрогом, тврди да се састајао са министром одбране Александром Вулином и председником државе Александром Вучићем, наводи се у делу његовог полицијског исказа у који је НеwсМаx Адриа имао увид.
miljkovic1.jpeg

Он је наводно негирао сва кривична дела за која се терети, а Вулина је наводно упознао преко свог деде Светозара Вујачића, који је саветник министра.
Миљковић је казао да је министра Вулина упознао у јесен 2019. године у ноћном клубу „Готик“ у Карађорђевој улици.
„Тад нам је Вулин предложио да им нађем један ‘штек’ (скривену, безбедну локацију) ван Београда на неко одређено време“, навео је Миљковић.
Наводно се са бившим министром полиције Небојшом Стефановићем никада није срео, али је навео да се са Вучићем нашао у стану на Звездари, који је и Беливук спомињао у свом исказу у који су имали увид новинари Мреже за истраживање криминала и корупције (КРИК).
„Вучић ми је тада рекао да ја слободно могу да се налазим са Александром Вулином и да сарађујем са њим јер је он његова десна рука… Вулина сам прво водио у две куће то је јако битно, на левој обали Дунава, то значи Крњача, Борча, Овча и тако даље. Њему се тамо нису свиделе те две куће из више разлога, али главни разлог је био зато што сам ја управо из тих крајева, па да нас не би повезивали“, наводно је казао Миљковић.
Он је додао и да је Вулина након тога одвео на локацију у Ритопеку, којом је Вулин био „одушевљен“, а да му је рекао да „у ту гаражу нико не долази док је они користе“.
У исказу је Миљковић наводно казао и да се са Вулином последњи пут видео у лето 2020. године, када му је тражио да председника Вишег суда Александра Степановића уцени снимком који је требала да направи старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, тадашња вереница Милована Тадића Миксе, шефа обезбеђења Вељка Беливука.
Миљковић се у исказу осврће и на случај Јајинци, али и на Јовањицу, о чему ће, како се наводи, говорити у наставку поступка.
Вулин је претходно у медијима коментарисао исказ са саслушања Марка Миљковића, оценивши да се на основу његових речи може закључити да осумњичени и у затвору добијају поверљиве информације.
„Тај клан је предуго постојао и сада су у затвору и неће изаћи из затвора до краја свог живота. Знамо шта им је циљ, а то је да баце љагу на МУП и све оперативце који раде на случају“, изјавио је Вулин о Миљковићевој одбрани.
Председник Вучић је током јучерашњег ТВ гостовања рекао да Беливука или Миљковића никада није „ни чуо, ни видео“, као и да је спреман да свој исказ докаже на полиграфу.
(Н1)

Dobro i šta sad?
To je moderno ako niste znali.
Ajd što je DOS išao u Šilerovu po instrukcije nego bi N1 mogao da napravi reportažu ko završava poslove za Meričke Demonkrade
Mene inače bune ove novinarske fotografije - nema neke razlike izmedjy pandura i kriminalaca? Čak se istoboblače? Teretana iz bloka ovo ono...t

Наводно се са бившим министром полиције Небојшом Стефановићем никада није срео, али је навео да се са Вучићем нашао у стану на Звездари, који је и Беливук спомињао у свом исказу у који су имали увид новинари Мреже за истраживање криминала и корупције

п

(Н1)
da, svraćali su kod mene
zato ne moram da radim
bili su i Tomislav Nikolić i Boris Tadić i Predrag Marković i Dragan Maršićanin i Nataša Mičić

Kod ćaleta svraćali Milan Milutinović, Dragan Tomić dok Sloba nije svraćao ali je svratio Holbruk kad Sloba nije hteo da ga primi, jbg da prenoći negde.

Kod dede čiji je stan svraćao drug Josip Broz Tito i doneo mi čokoladu. Ovi ostali ništa samo da se ogrebu. Puj! Drug Tito bre Gospodin Drug naspram ovih posle.

54bc18b7-78f0-46b9-ae75-3fc45c338451-braco-690x480.jpg

Poslednja izmena:
Dobro i šta sad?
To je moderno ako niste znali.
Ajd što je DOS išao u Šilerovu po instrukcije nego bi N1 mogao da napravi reportažu ko završava poslove za Meričke Demonkrade
Mene inače bune ove novinarske fotografije - nema neke razlike izmedjy pandura i kriminalaca? Čak se istoboblače? Teretana iz bloka ovo ono...t
Pa ti si pričao da je SNS baš do jaja, kad ono vidimo da testerišu slučajne prolaznike

To do sada nije zabeleženo u Evropi

Pa ti si pričao da je SNS baš do jaja, kad ono vidimo da testerišu slučajne prolaznike

To do sada nije zabeleženo u Evropi
Ma zabeleženo jeste nego u EU nema N1 da javi ko nadžak-baba sa čmičkom na nosu.

Probaj da objaviš u EU

Ma zabeleženo jeste nego u EU nema N1 da javi ko nadžak-baba sa čmičkom na nosu.
Parović je objasnio da su do sada samo karteli Meksika tako sekli ljude

Ali Nikolićeva partija je divljaštvo donela po prvi put na Stari kontinent

Parović je objasnio da su do sada samo karteli Meksika tako sekli ljude

Ali Nikolićeva partija je divljaštvo donela po prvi put na Stari kontinent
da, u EU se to radi suptilnije
a u Anerici znamo kako završava svako ko nije doneo dokaz da je glasao za Democratic Party

Ne samo da optuže, nego je to i tačno.

Opet ista SNS ekipa, ogranak jedinstvena ruSSija
Rusi nemaju taj gas još od vremena Staljina, koriste onaj za pozorište što zaspeš ko zaklan.
Nego moraš sirota da lažeš da te ne bi deportovali iz EU jer kontrolišu napisano preko interneta, otvorena veza.

Suštinski, ovo je sve samo priča dok se ne iznesu dokazi za to. Da su imali podršku imali su sigurno, ali su ih političari i državne strukture, kao i sve pre njih, navukli kao mlade majmune po sistemu "radite šta vam mi kažemo, malo i ono što vi hoćete, ali nemojte mnogo", a kad završiš sve i napraviš gomilu gluposti samo te odjednom ne znaju. Oni sigurno nemaju nikakve dokaze da su se sa bilo kim viđali i ovi će to relativizovati po sistemu "ne mislite valjda bi mi to radili" ili "kome verujete? monstrumima ili nama" i to je to.

Suštinski, ovo je sve samo priča dok se ne iznesu dokazi za to. Da su imali podršku imali su sigurno, ali su ih političari i državne strukture, kao i sve pre njih, navukli kao mlade majmune po sistemu "radite šta vam mi kažemo, malo i ono što vi hoćete, ali nemojte mnogo", a kad završiš sve i napraviš gomilu gluposti samo te odjednom ne znaju. Oni sigurno nemaju nikakve dokaze da su se sa bilo kim viđali i ovi će to relativizovati po sistemu "ne mislite valjda bi mi to radili" ili "kome verujete? monstrumima ili nama" i to je to.
u celom tekstu ima samo jedna bitna izjava:
"ovaj klan predugo postoji"

isto kao panduri i vodje navijača dileri narkotika

kad dosije postane nezgodan - the end

Да неће Јулин к'о Веља-сеља да каже:"..не сеците им главе и удове, него само "сецкајте", да се сете и да се не примети..!?"

Sve će ovo proći kao i prethodne afere. Ne znam šta nije jasno, za nas ne postoji dno.
Ovo će se malo utišati neko vreme, pomenuće se optužnica, pa odloženo suđenje, pa ne može sudija ima neku svadbu, pa Belivuku nešto nije bilo dobro.... I onda jednog dana, ovaj će da kaže, šta, to je rešeno, nema tu više ništa. Kao što je uradio za Jovanjicu.
Ja odavno govorim, ovo nije nikalva vlast, ovo je grupa kriminalaca koja je spletom užasno nesrećnih okolnosti zauzela vlast.

Ja odavno govorim, ovo nije nikalva vlast, ovo je grupa kriminalaca koja je spletom užasno nesrećnih okolnosti zauzela vlast.
Jedino ovde grešiš. Oni su vlast od 1945.god.
Ista ekipa, ti ljudi. Oni su čuvali Miloševića tokom 90-tih. BIA, UDBA, nacionalistički deo bivšeg SKJ i potom SPS.
Sve te strukture koje su se sa izvinjavanjem šlihtale ruskim komunisitma u vreme nakon pada Berlinskog zida. Prosto rečeno budale koje nisu shvatale gde se nalaze. Bilo im je potrebno i bombardovanje 2 puta i Oluja pa čak i sama obojena revolucija 5.oktobra da ukapiraju.

5.oktobar je doneo neko pretumbavanje, ali oni su čekali samo iz prikrajka da preuzmu kormilo ponovo jer nisu bili sasečeni u korenu.
Đinđić ubijen 2002.god, a 2012.god je Tadić izbačen iz DS nakon što DS biva uništena jer su se nje najviše i plašili.

Ti kriminalci inteligencije ranga Pinkija i Švabe u filmu "Rane" oduvek vladaju i oduvek su deo UDBA, BIA i SKJ/SPS.

Vratili su se i sad ne daju vlast i nikad je neće dati. Biće potrebna nova "Sablja" samo mnogo jača i oštrija nego ona 2002.god da se svi oni skiknu.

A i nakon njih koga postaviti? Neke slične kriminalce njima opet, samo finije i inteligentnije koji ne bi rušili ideju Srbije na Zapadu jer bi to vodilo u nove ratove ko one 90-tih.
Znaš li na primer da su Đilasa u Beogradu preduzetnici zvali "Đilas 10%"?
Znači reket... On ti je bukvalno iz tih krugova potekao kako stoje stvari, samo je finiji i za Evropu... A možda i on sada radi za Vučka. Sve za keš, što da ne...

Na kraju krajeva 2 glavne velike vrednosti Vučića su:

1) Što je potpuno zaveo matori, priprost, nacionalistički narod i što tiho Srbiju prevodi na Zapad.
2) Što ipak uspeva da kontroliše te bande ludih nacionalističkih kriminalaca pa se neće desiti neki državni udar, atentat ili nešto slično ko atentat na Đinđića 2002.god.

A ono što dakle NATO radi je potpuna kontrola postavljanja na više bezbedonosno-informativne funkcije i to je zapravo i najbitnije i glavna tekovina 5.oktobra. Tako da nama ispade i najbolje da nam generale postavlja NATO. Sigurno neće biti novih 90-tih. A eto zaglavismo sa Vučićem kad oni neće da postave nekog oficira da bude guverner provincije Srbija.:lol:

1627291541907.png

Back