N1....čije interese zastupa.

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iig

Buduća legenda
Poruka
38.857
...evo tu i tamo kliknem na navedeni N1 BIH portal i imam osjećaj kao da sam na katarskoj al lažiri jer sve se vrti oko muslimana i skoro svaki im je sugovornik iz navedenog naroda uz neke malobrojne halal srbe i hrvate....imam čudan utisak kao da žele na čitavom području BIH instalirati idlibski erdoganov kalifat...molim za vaše mišljenje..

....kako ću prepoznat tko je objektivan...evo meni nije jasno kako se u slučaju BIH u N1 spominje neki maligni ruski utjecaj, a svako malo američka ambasada nastoji krojiti politiku BIH kao suverene države...
Препознаћеш када научиш како упоредити оно што чујеш на вестима с доступним емпиријским подацима.

Препознаћеш када научиш како упоредити оно што чујеш на вестима с доступним емпиријским подацима.
iz kojeg su to dostupnog izvora podaci....da nisu sa CNNa...

iz kojeg su to dostupnog izvora podaci....da nisu sa CNNa...
Не, ЦНН је субјективна медијска кућа.

Извор података зависи од теме којом се бавимо. Ако је тема БиХ, надлежност Сарајева и БЛ, илити ОХР-а, морамо потражити Дејтонски споразум у пдф формату. Након што се упознамо с тим документом, можемо судити о релевантности медијских наслова по том питању.

Does that make sense?

...evo tu i tamo kliknem na navedeni N1 BIH portal i imam osjećaj kao da sam na katarskoj al lažiri jer sve se vrti oko muslimana i skoro svaki im je sugovornik iz navedenog naroda uz neke malobrojne halal srbe i hrvate....imam čudan utisak kao da žele na čitavom području BIH instalirati idlibski erdoganov kalifat...molim za vaše mišljenje..

Ко те јeбе, што гледаш Н1 БиХ.

Заступа интерес грађана да добију тачне информације.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
N1 zastupa interese svojih gazdi.
Па и то наравно али се тај интерес / профит заснива на тачним информацијама што је у интересу грађана, док твој Пинк профит прави на лажима и заглупљивању.
Зато вас је Дон Мило и забранио у балканском Монаку.

Možda bi gospodin Erdogan prvo napravio kalifat u Ankari, kad bi mu to bio cilj.

Vidiš kako moraš da razmišljaš malo i izvan amova koje ti je maligni Sputnjik nametnuo

Па и то наравно али се тај интерес / профит заснива на тачним информацијама што је у интересу грађана, док твој Пинк профит прави на лажима и заглупљивању.

Delimično su to tačne informacije, ali su pre svega propagandističke. Uostalom kao i kod svih televizija.

ko plati on klati.

Back