Ć
Ćale
Gost
Ma...skuvaj ti meni sarmu i bog da te vidi...porazbijacu ti sve mythove po stanu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ih, nije valjda da moje dupe uzimas za primjer...?![]()
![]()
blondi:pitanje van teme: sta znaci veksla?![]()
father:It's a deal......
eh nije nama plavusama lako i kad hocemo da naucimo nesto nece niko da se smara objasnjenjem - znam ja vama muskarcima je samo "ono" na umu 8)veKsla:ma to je preopsirno
blondi:eh nije nama plavusama lako i kad hocemo da naucimo nesto nece niko da se smara objasnjenjem - znam ja vama muskarcima je samo "ono" na umu 8)
al ja stvrano ne znam sta to znaciveKsla:pa sta pitas kad nije tako
![]()
pa znam da nisi odatleblondi:al ja stvrano ne znam sta to znaci
(read my lips: NISAM JA ODAVDE 8))
dok ti pises, da ja izvalim jedan mit pa vuk sit i koza celaveKsla:pa znam da nisi odatle
autor teme ce dobiti mlade
ako nastavimo pisati novine
ne moze kratko ili hoces
u epizodama![]()
blondi:dok ti pises, da ja izvalim jedan mit pa vuk sit i koza cela
plavuse su plave svuda 8)
pa sta bi ja sad trebo da mammlamblondi:aaa?
jooooj, nemoj ja da mislim![]()
mislim da je Sinnke-tov inace ovde niko ne koristi taj izraz bar ne avtentican slovenski narod 8)veKsla:pa sta bi ja sad trebo da mammlam
ti taj sprahfeler "mammlaj"jel to neki stajerski ili
dolenjski ili levi hibridni biser![]()
vredu nekaj zdaj povemblondi:mislim da je Sinnke-tov inace ovde niko ne koristi taj izraz bar ne avtentican slovenski narod 8)
eto da ne ispadnem neka - zahvaljujem na trudu ali brate ja te nista nisam razumelaveKsla:vredu nekaj zdaj povem![]()
a od kud su ti sad purgeri janeziblondi:eto da ne ispadnem neka - zahvaljujem na trudu ali brate ja te nista nisam razumela
u svim pokusajima slo spike koje sam procitala ovde do sad vecinom su svi zvucali kao Janezi iz Zagreba da ne kazem Mujo slovenacki gasterbajter 8)
pa otkako su uveli novi recnik koji je mesavina slovenackog i srpskog a oni ga zvanicno nazvali hrvatskimveKsla:a od kud su ti sad purgeri janezi
ma jok da je to tako to bi bio tecan jezikblondi:pa otkako su uveli novi recnik koji je mesavina slovenackog i srpskog a oni ga zvanicno nazvali hrvatskim![]()