Mythbusters

Mene je dosta iznenadilo i ono kada su testirali da li auto troši više goriva ako se vozi sa zatvorenim prozorima i upaljenom klimom ili sa ugašenom klimom i spuštenim prozorima - ispalo je da troše isto (po kompjuteru - ali ne i u realnom testu).
A ono sa fekalnim bakterijama na četkicama za zube...:)

a sta je sa onom epizodom kada su pokusavali da provere za onog lika koji je u trubu (ili tako nesto) stavio dinamit i ubio dirigenta!!! toliko su se iznervirali i digli lutku u vazduh ali nisu uspeli da "razbiju" tak mit! LIKOVI su ZESCE LUDI!

obozavam da ih gledam, samo mi je problem sto nemam kablovsku pa gledam kod decka. Totalni su gotivci, ne samo teme emisije vec odnos izmedju njih dvojice... kad krenu da se prozivaju... ma super su

e ja sam gledao sve nabrojane epizode! likovi su zivotinje- nema sta ne mogu da naprave!!! danas sam gledao katapult-trebushe i otvoreni prozori protiv klime u autu. odlicna serija :-)

Super je serija, ali... Nego, aj se organizujemo, ništa vas ne kapiram. Ne bi bilo loše da svako kome se dopadne neko razotkrivanje, da napiše malo više o tome kakva je akcija bila u pitanju.

Na primer, nije mi jasno (a zanima me) šta je to bilo sa Koka Kolom? I šta je to sa trećom šinom? Patkin eho?

Krajnje je vreme da seriju ubace u školski program... Jel postoji školski program?

Мit vezan za treću šinu je bio da je neki pijani Škot piškio na treću šinu (to je stari napušteni sistem snabdijevanja voza električnom energijom) i da ga je tom prilikom ubio udar električne struje. Onda su u Buster-a stavili mali rezervoar sa mokraćom i stavili komad šine pod napon (čini mi se oko 700 V) i mjerili struju - nije se desilo ništa (mlaz je bio suviše isprekidan) , pa su ga onda izuli, pa kvasili vodom (opis je bio: ako bosonogi, pijani, po kišovitom vremenu piškite na šinu...), a na kraju su ga polegli da se rukama uhvati za šinu i jedva su izazvali udar.

maniaccc:
Danas je bas bila super epizoda..
a ko su im oni mladji koji su razbijali mit o radaru?!

Mit o izbegavanju radara raznim džidžabidžama, cdjovima, ofarbanim kolima, disko kuglom i sl. ? Ta mladja ekipa je prethodno bila šljakerska ekipa, fizikalci, nešto kao roudiji za muzičare. E, od skora su počeli da iznose svoje ideje ;)

Jel gledao neko šta je bilo večeras? Ja sam video samo kraj, bila je ona priča o tome da li cev od auspuha, kad se polomi, može da prevrne kola kad upadne u rupu. I ******, ne može da prevrne kola al može da napravi gadan karambol. Čak je ispalo da je veća verovatnoća da se to desi ukoliko kola idu sporije.

Definitivno bi barem neke delove serije trebalo ubaciti u Školski program. Jel postoji još Školski program ?

Mythbusters kick ass! Ali mi se cini da su ove epizode i ranije pustali...
Najace od svega mi je kako Adam podjebava Dzejmija...obicno krene od brkova...
lol.gif

Samurai Jack:
Mythbusters kick ass! Ali mi se cini da su ove epizode i ranije pustali...
Najace od svega mi je kako Adam podjebava Dzejmija...obicno krene od brkova...
lol.gif

A onda nastavi sa pričom (kad ovaj ode da potraži neki deo) o tome kako će sad Džejmi da pronadje deo iz 1859. kojeg je nekoć koristio za... bla, bla :)

Mada... Fakat je da je Džejmi ličio na morža kad je obukao ronilačko odelo za onaj mit o ping-pong lopticama i brodu... :)

Back