Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Neko vreme sam koristila facebook, stvarno je glupo po meni.. a na space, mrzi me da napravim.. Ne treba mi uostalom nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Facebook niti volim, niti ne volim. Imam nalog tamo i rijetko ga otvaram. Dosadne su mi one aplikacije sa kojima ubijaju.
siptari koji me dodaju grrrrr
Verovatno imate neke slicne crte lica pa misle da si njihova...****** ne mozes ih kriviti zbog toga.
Kad sam bio kod drugara da izbleyimo,on bio na tro facu...i udjemo kod neke likuse u profil...kad onozemljakinja izbacila sise napolje,minici,mrezaste carape,pa ono kao jedna drugu drze za sisu...meni se smucio zivot...
eee breeee ! ! !
vi rodjaci,nema te pojma koliko ja mrzim ja FaceBook...
Kad sam bio kod drugara da izbleyimo,on bio na tro facu...i udjemo kod neke likuse u profil...kad onozemljakinja izbacila sise napolje,minici,mrezaste carape,pa ono kao jedna drugu drze za sisu...meni se smucio zivot...
ne kazem da svi to tako rade...ali ja sam batalio tu radnju,samo zbog ovoga...
Joj i ja to mrzim!Odvratno je...
ех, када ово мушко каже =)
Gde napolje? Na terasu?eee breeee ! ! !
vi rodjaci,nema te pojma koliko ja mrzim ja FaceBook...
Kad sam bio kod drugara da izbleyimo,on bio na tro facu...i udjemo kod neke likuse u profil...kad onozemljakinja izbacila sise napolje...
Ne kapiram...kakve ima veze da li je reko musko ili zensko ? ? ?
Naravno da ne kapiras, naravno... al' dobro bice vremena
Gde napolje? Na terasu?
Cesce je da musko kaze da mu je to super..
Mada da.. sve redje to i od njih cujem
Cednost je opet na ceni![]()