TajchY_
Početnik
- Poruka
- 36
imala sam ranije fejs... a spejs nikad nisam imala... bash ne nesh i ne priwlachi...xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde, daj mi da ti budem jubilarni 25ti prijatelj. 8)

Ja opet imam FB.
I vise ne mrzim ceo svet .
ja sam prihvatio sve sa kojima sam razmenio vishe od 2 rechenice.
Meni posalju ljudi rikvest i ja im zahvalim a oni cute..mutavci
Kako jebbeno nisko!Мислим већ кад имам Шиноду нај фрајера пићкастог срца...
Што не би додала и неког са мозгом.

Kako jebbeno nisko!
Ne znam samo ko je koga molio da otvori fejsbuk!![]()

oljupci:

mimo,poshalji mi ime na priv,da te dodam
ili me nadji kod stefa.

nije valjda da me je mozak spas'o.Не зајебавај.
Но, ако желиш даћу ти.
Мислим већ кад имам Шиноду нај фрајера пићкастог срца...
Што не би додала и неког са мозгом.
Ионако страобалније је моје ја на крстарици нег' на фејсбуку.

nije valjda da me je mozak spas'o.
dodao sam te sad, ti si Milica, jel da? ako nisi, onda sam nekog drugog, al nema veze.
e, imam i ja tog geja, Šinodu.
e, Šinoda, geju, ti nisi normalan!
pališ se na "Vreme", onog Boarova, to vidim na fejsu, i onda vidim da ti je onaj iz ASIa prijatelj! pa, koji je tebi paprikaš u glavi?![]()
nije valjda da me je mozak spas'o.
dodao sam te sad, ti si Milica, jel da? ako nisi, onda sam nekog drugog, al nema veze.
pališ se na "Vreme", onog Boarova, to vidim na fejsu, i onda vidim da ti je onaj iz ASIa prijatelj! pa, koji je tebi paprikaš u glavi?![]()
Vidim na mejlu, no ne mogu da pristupim nalogu iz meni nepoznatih razloga.To su godine i godine iskustva na forumu!![]()
![]()

Рецимо, ја не желим да моја тетка која има налог на ФБ види ко су све моји другари, с ким се ја све дружим и да гледа све слике и чита коментаре на њих које дајемо ми међусобно који смо другари и ми разумемо шта смо хтели рећи... такође, апсолутно ми не пада на памет да додам своју сестру од 12год међу пријатеље из сличних разлога. С друге стране, како да објасним и једној и другој зашто им нисам одговорио на захтев за пријатељство?

Мени је фора да имам што мање пријатеља.

Ja ne bi mogla da zivim bez fb i mojih prijatelja,mada neka i ne gotivim toliko,jer se uvijek mjesaju gdje im nije mjesto.

ja se jezhim na flomaster
i moja mashta mozhe svashta, ali necu sad o tome, malo je bolesno![]()