MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj cale je ubedjen kako je Fejsbuk CIA stvorila za masovnu kontrolu. ''Das im slike i podatke, a oni to kobajagi ne traze'' i price slicne toj. Pa kad krene o tome da filozofira dva sata (ne, to nije ni sala, ni hiperbola), dodje mi da se...Ubijem.

Pa bolje i to, covek bar zna otprilike sta je (samo otprilike).
Moja majka me je pitala da joj otovrim Skype nalog i kad to ucinih konacno, ona mene pita: A jel to kao fejsbuk? Ako jeste, ja onda to necu. :roll:

I svaki (ili bar svaki drugi dan) bar jedno pitanje mi postavi na slican shablon :D

]danas sam deaktivirala svoj nalog[/B] zato sto provodim previse vremena na fejsu. . ..a da,slazem se tatom koji kaze da je CIA ili neka druga informativna agencija stvorila fejs. ..

Bila sam pred slichnim poduhvatom, ali da sam to uradila ne bih imala da provedem skoro veci deo svoga dana...
Nah ionako mi josh malo istiche net... i nece biti uplacivanja do sl. god...:worth: Thanks God!!!

Ma jeste bre CIA, FBI, KGB i Marsovci su ušli u koaliciju i pokrenuli Fejsbuk ne bi li zavladali svetom tako što će videti fotografiju kako je neko bio na moru, koncertu ili u gradu. Zatim tu mogu videti da je neko igrao i neku igrcu ili rešio glupi kviz čime bi mogli da utvrde dalje kretanje određene osobe i pošalju paparaca da ga fotografiše golog dok se tušira. A tek kad budu videli šta je neko napisao u statusu, e to već može da izazove globalni problem kao što je otopljavanje i onda smo svi nayebali zbog Fejsbuka. Ma strašno...
Najbolje bi bilo isključiti kompjuter i zakopati ga u bašti jedno metar i po ispod zemlje. Jedan lik me čak ubeđivao da svaki kompjuter ima ugrađen odašiljač koji šalje podatke iz kompjutera i bez interneta. :hahaha: Mnogo volEm takve priče, podsećaju me na najbolje naučno-fantastične filmove ili na film "Prisluškivanje" gde je bivši agent od paranoje da sad neko njega prisluškuje uništio ceo svoj stan. :mrgreen:

Ma jeste bre CIA, FBI, KGB i Marsovci su ušli u koaliciju i pokrenuli Fejsbuk ne bi li zavladali svetom tako što će videti fotografiju kako je neko bio na moru, koncertu ili u gradu. Zatim tu mogu videti da je neko igrao i neku igrcu ili rešio glupi kviz čime bi mogli da utvrde dalje kretanje određene osobe i pošalju paparaca da ga fotografiše golog dok se tušira. A tek kad budu videli šta je neko napisao u statusu, e to već može da izazove globalni problem kao što je otopljavanje i onda smo svi nayebali zbog Fejsbuka. Ma strašno...
Najbolje bi bilo isključiti kompjuter i zakopati ga u bašti jedno metar i po ispod zemlje. Jedan lik me čak ubeđivao da svaki kompjuter ima ugrađen odašiljač koji šalje podatke iz kompjutera i bez interneta. :hahaha: Mnogo volEm takve priče, podsećaju me na najbolje naučno-fantastične filmove ili na film "Prisluškivanje" gde je bivši agent od paranoje da sad neko njega prisluškuje uništio ceo svoj stan. :mrgreen:

Hahaha.......:zcepanje: E,sad sam se valjala od smeha....:rotf: C,c,c.....:lol::p

Elem......da,koristim facebook,jedino zbog drugova i drugarica iz muzicke skole,koji ne zive u istom mestu kao ja....ali myspace mi se NI MALO ne dopada....napravila sam account,ali nisam bila ni 2 dana na njemu....ne znam,smara me......a facebook mi je,zapravo zanimljiv :lol: :klap:

Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...

Znachi:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :)

Nista od ovoga ne koristim............smaraju me......

Back