gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Njoj svaka cast. Nepravila od nicega svasta.![]()
pa nije od niceg...samo sto je zaebala generacije koje dolaze
ko i duchamp...navukla nas...i prc
al evo opet se pocelo i slikat/... nesto globalno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njoj svaka cast. Nepravila od nicega svasta.![]()
Slicno kao ona iz uvoda sa mazenjem![]()
Ja bih isla na kefu i razgovor sa usamljenima![]()
Ionako nepoznati imaju neodoljivu potrebu da mi se izjadajuSedim na klupi, cekam nekog... Sedne neznanac i olaksa dusu. Stojim na stanici, cekam bus pridje neko i ispovedi se. Pa bar da naplatim
![]()

Neko gleda turske serija, a ja TLC
I nabasah na emisiju o tajnim poslovima.
Jedna zena dodatno zaradjuje tako sto se mazi sa klijentima na grupnim i individualnim seansama. Kao neko joga mazenjeNema seksualnih insinuacija, svi obuceni u majicu kratkih rukava i komotan donji deo pidzame.
Druga devojka golica ljude po kucama. Placaju joj 100 dolara za sat golicanja. Licno, to ne bih mogla. Gadljiva sam na tela koja mi nisu bliska, narocito stopla
Treca ima bebu, pa visak mleka ne donira nego prodaje bilderima, 300 ml za 50 dolara. ( Dobro, to je reon za Cicka![]()
)
A jedna zena pravi perike, pa je pocela da pravi perike i za intimne delove. E, to mi je vec zanimljivo! Kreativno je. Seks ionako sve prodaje. Mozda bih otvorila stand pred nudistickom plazom
Cini mi se da mi jesmo ipak daleko normalniji i da kod nas ne bi proslo ono sto prolazi kod Amerikanaca, ali... hajde da razvijemo sasave ideje![]()

Profesionalna narikaca mi deluje kao interesantno zanimanje.
Kazu da zaradjuju 1000 evra mesecno.
Inace postoji u Srbiji i ni sam nisam mogao da verujem.
Ili profi narikaca specijalizovana za kucne ljubimce - e to bi tek bilo onako kul.![]()

Bogi,,
Vis da vecina prsli,il ce svakog trenutka upasti u neku depresiju..
Po meni u Srbiji bi ekstra islo neki vid psihoterapije uz neku neku erotsku masazicu bez da se ubodu..
Msm vecina ljudi stvarno otisli u aut.

voimja oca
) али не наплаћујем. Радим их због себе и само због себе.
Pa, kako smo krenuli... Pre bi dali toliko za ljubimce nego najbilze
Mada je to usiljeno zaljenje degutantno, eto... Nisam znala da to jos postoji.
Profesionalne 'narikače' posećuju sahrane i oplakuju preminule. Kompanija u Engleskoj nazvana 'Rent A Mourner' specijalizovana je u toj industriji, te nudi usluge 'narikače' u trajanju od dva sata za otprilike 70 dolara. Ova usluga nije nepoznata ni u našim krajevima
Instruktori surfovanja za pse. Da, u određenim odmaralištima u okeanu, možete naći ljude koji su spremni da plate da neko nauči njihovog psa da surfuje na talasima.
stajac u redovima ili da pisem tekstove za kolacice sudbine 
red bi bio da nam se plati ovo odrzavanje foruma u zivotu![]()

E, ja bih mogla da budem profesionalnistajac u redovima ili da pisem tekstove za kolacice sudbine
Dok profi deverusa nikako.
- - - - - - - - - -
Bas... Makar i u bonovima
- - - - - - - - - -
Metlo, ti si STARA legenda, red bi bio da dobijes penziju krstarice![]()

A tek ja kolko sam puta samo klonirana
Tajni posao bi bio lopovluk![]()

E, - - - - - - - - - -
Metlo, ti si STARA legenda, red bi bio da dobijes penziju krstarice![]()

Po standardima forumasa zena sa grudima manjim od trojke imaju falinku, pa ja mogu u invalidsku![]()