My love story...

evo da vidis da nemam protiv tebe nista,napisacu i ja nesto sto bi trebalo da je romanticno...

Umrecu cu a necu osetiti ono sto svaki covek zivi da bi osetio, toplinu , ljubav i osecaj da znace nekom u zivotu, a samo zato sam slep ,samo zato sto ne vidim..zato sto ne vidim kako si me dozivala,iznova i iznova izgovarala moje ime....prokleta ljubomora i ponos,moj uzavreli ego....
sve jednom prodje, samo sto na kraju svake bitke ja ostajem sam... Sam lecim svoje rane...ali znam...kad budem trebao da dignem pobednicku zastavu...znam da ces biti tu.....jer...ti si moj dokaz da cu jednom biti srecan....

Umrecu cu a necu osetiti ono sto svaki covek zivi da bi osetio, toplinu , ljubav i osecaj da znace nekom u zivotu, a samo zato sam slep ,samo zato sto ne vidim..zato sto ne vidim kako si me dozivala,iznova i iznova izgovarala moje ime....prokleta ljubomora i ponos,moj uzavreli ego....
sve jednom prodje, samo sto na kraju svake bitke ja ostajem sam... Sam lecim svoje rane...ali znam...kad budem trebao da dignem pobednicku zastavu...znam da ces biti tu.....jer...ti si moj dokaz da cu jednom biti srecan....

:klap: Ovo je prelepo.......

Izvini Insolitus, ali kako to EGO moze biti uzavreo. Kad prevelik EGO imaju ledeni ljudi. Uzavrela je strast, osecanja su uzavrela, pa i dzem moze biti uzavreo, ali EGO...:dontunderstand:
P. S. E, ajde sad ti mene pitaj da li imam nesto protiv tebe...:rotf:

Izvini Insolitus, ali kako to EGO moze biti uzavreo. Kad prevelik EGO imaju ledeni ljudi. Uzavrela je strast, osecanja su uzavrela, pa i dzem moze biti uzavreo, ali EGO...:dontunderstand:
P. S. E, ajde sad ti mene pitaj da li imam nesto protiv tebe...:rotf:

ne razumem koja je svrha tvog posta i ovog zajedljivog ajde sad ti mene pitaj da li imam nesto protiv tebe ?

Nije zajedljivo. Ako moze stavljaj tacke i zareze da brze shvatim smisao tvojih reci. Ne mogu da se uzivim u tu pesmu kad kazes da je EGO uzavreo. Kao kad bih rekla: "U vrelom frizideru..."..
A ne znam sto se vredjas?

Posto je post obrisan ***..ali ipak cu da odgovorim...
Hvala u svakom slucaju ali nema potrebe da me spushtash na zemlju.Savrsheno dobro znam ko sam,shta sam i gde mi je mesto...
Ali opet...da ti se zahvalim na brizi....

postovanje
Insolitus

ps : hajde da ne kvarimo temu...bar ja necu...
evo u znak dobre volje

20080216_032215_Buket-Flower-1.jpg

Post je obrisan jer nisi stavio tacke i zareze, pa u prvom trenutku nisam shvatila smisao. Razumela sam da se salis i ti sa mnom. A tek kasnije sam shvatila da si uvredjen. IZVINI:worth:

Posto je post obrisan ***..ali ipak cu da odgovorim...
Hvala u svakom slucaju ali nema potrebe da me spushtash na zemlju.Savrsheno dobro znam ko sam,shta sam i gde mi je mesto...
Ali opet...da ti se zahvalim na brizi....

postovanje
Insolitus

U nadi tvog skorog dolaska,pripremam se uzurbano.Svakim te delom svog bica zelim, tvojih slatkih usana ja sam zeljan.Moje opcinjenost tobom me pretvara ponovo u mladog uzvrelog tinejdzera..................Secam se tvog poljubca kao da je juce bio.Nadam se pogledima tvojim,koji su me dovodili do slatkog ludila.Sva moja zelja i ceznja i stras koje su akumulirane tokom vremena ce se osloboditi nad tobom.

u mislima mojim,svlacim te polako i nezo,sa svakim pokretom sve vise me uzbudjujes,mojim dahom prelazim po tvome telu nezu,usnama nezno istrazujem svaki delic tvoga tela i obelezavam svoju teritoriju..............tako si slatka dok se smesis..........:heart:

brateeee....daj molim te....malo orginalnosti molim...njaaaaa...

mislis?pa hajde da pkusamo.cekajuci na nju mislima sam poceo da lutim u trenutak naseg susreta,do koga mozda nece ni doci.Nadvijeni oblaci zlosutno su najavljivali kisu.kamo srece da padne jedna jaka i dobra kisa.Osecao sam se prljavo,necisto.Neki kafanski miris s uvukao u moju odecu,na dim jeftinih cigareta i memlu pijanih alkoholicara.....sam sam sebi postajao odvratan.Skidam odecu kraj reke.polako mamurno.jos uvek mi se vrti u glavi od vinjaka koji sam mesao sa rakijom..nije trebalo da mesam pica......neka konfuzija je prisutna u mojoj glavi..skrivajuci lice sakakma pokusavam da se koncentrisem nna tok reke.koji me smiruje.......Kisa.......najzad..spira sa mene alkohol i smrad svega necistog sto sam pokupio u onoj rupi............prve kapi mi dodiruju lice,poput domacina sirim ruke ka nebu i cekam na nju.............molim se svevisnjem da mi oprosti za momenat nepaznje.Poput vojnika koji je momenat napustio svoje strazarsko mesto.........i pobegao u drustvo ljudi.........zeljan topline ljudkih reci....spreman da zbog toga napusti polozaj........na kome je vec predugo,bez zamene......cekajuci na andjela koju mi je obecan............

Back