My Little Pony: Friendship is Magic

Ghost65

Zainteresovan član
Poruka
307
My Little Pony: Friendship is Magic је цртани иза кога стоји Lauren Faust (која је радила на Fosters Home for Imaginary Friends и Powerpuff Girls) и емитује се на Hasbro-овом каналу The Hub, док они који немогу тако гледати гледају преко Youtube-а. Lauren је хтела да направи цртани који ће бити забаван колико и деци толико и родитељима и судећи по резултатима, успела је. У питању је један симпатичан и прелепо анимиран цртаћ, са квалитетном глумом и catchy песмама, који је од појаве прве епизоде експлодирао на интернету и његова популарност је све већа. So give it a try, можда вам се и свиди... :mrgreen:

Bilo mi je čudno otkud to da je tamo neki crtać za devojčice postao toliko popularan među odraslim muškarcima, pa sam bacio pogled čisto iz radoznalosti da vidim oko čega se digla tolika fama...

Moram da priznam, definitivno imaju neki šmek, ali još uvek mi nije jasno otkud baš tolika popularnost. Skupljaju se figurice i razne druge stvari, održavaju se konvencije fanova, fanart sadržaj preplavljuje web...

Inače, nekako mi je najdraža

tumblr_lwqfbzIlbY1r8mfxco1_500.gif

Fluttershy :)

Poslednja izmena:

Back