Lepo sam rekao da slušam istu kao ti muziku, i baš me briga da li će me neko zvati satanistom ili bilo kako. Ja nikog tako ne zovem, jer znam šta znači biti satanista, a šta slušalac metal i rok muzike. Sviđaju mi se tekstovi, ali ne mogu reći da su fini i da govore o cvetanju cveća i deci koja se igraju na livadi. Govore o škakljivim stvarima, religiji, nekoj životnoj filozofiji, i meni se sviđaju, ali sa neke tačke gledišta koja je u sredini, takvi tekstovi nisu mnogo poučni, baš kao i ovi tekstovi narodnjaka.
I ako želiš, napisaću ti još 100 pesama sa škakljivim tekstovima ako ti ovi nisu dovoljni.
pa razumela sam te, u cemu je problem." ne obracam se tebi,ja ti govorim o ljudima koji nisu sposobni zaia uzeti taj tekst procitati ga i razmisliti o njemu nego se hvataju za bombasticne reci, naslove, teme (iza kojih cesto stoji poruka totalno suprotna temi) i na osnovu toga kreiraju misljenje.
boldovano - upravo zbog toga sto je rec o takvim temama ljudi ne zadiru dublje, lakse im je daj da se pije, razbijaju flase, ebavaju *****, igra po stolovima, bude najbolja riba u gradu....i to govori da se ljudima danas dovoljna ta kratkotrajna zadovoljstva, instant euforija, da prodju jeftinije, malo muke, mnogo radosti. na kraju nisu svi sposobni za filozofiranje o skakljivim temama.
Da zaključim: tekstovi koji govore o nasilju, seksu i ostalim lošim stvarima, bez obzira da li su ih napisali klasičari, narodnjaci, Pera, Sima, metalci ili bilo ko, ne mogu biti dobri jer ne prenose ispravnu poruku. A da li su kvalitetni, to je stvar književnosti.
slazem se, i mislim da sam rekla da u svakoj muzici postoji kvalitet i nekvalitet, i da je ponovicu, ono sto se danas naziva narodnjacima i sto se masovno slusa po splavovima i klubovima cist nekvalitet. kvaliteta na sceni narodne muzike medju novim izvodjacima nema.