adelaidea
Poznat
- Poruka
- 7.872
Ajmo, nostalgičari, šta ste voleli da slušate dok ste sebe doživljavali mladima ili šta slušate ako se još uvek doživljavate tako?
Evo od mene Gossip za početak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поздрав мојој другарици Ецхи, виртуелној лепотици, јер само је она мислила на мене протеклих година. Срце малоAngels
Da, kad vidiš nabildane, brkate Čelsi bojse pređeš na drugu stranu ulice da ne bi dobil batina
Ovo je više djetinjstvo, kada su gay muškarci bili muževniji od mnogih današnjih heteroseksualaca.
Ali pazi koliko je tada sve još koliko toliko bilo normalno.Da, kad vidiš nabildane, brkate Čelsi bojse pređeš na drugu stranu ulice da ne bi dobil batina
Ne mogu otvoriti video.Ali pazi koliko je tada sve još koliko toliko bilo normalno.
Istina da se prva truba Apokalipse već bila oglasila
ali koliko toliko su stvari još bile normalne.
to je vreme kad nisu bile cajke (kako ih u HR zovete današnje napopevke sa jutuba )Ali pazi koliko je tada sve još koliko toliko bilo normalno.
Istina da se prva truba Apokalipse već bila oglasila
ali koliko toliko su stvari još bile normalne.
Ice, Ice, Baby.Ne mogu otvoriti video.
Da, to je super stvar. Mi kasni milenijalci smo odrasli uz Lejdi Gagu i I'm Blue da bu di da bu da. Što kažeš, truba je tad već uvijeliko zatrubila, a mi se u potpunosti prepustili besmislu i nasladama u krilu Belze'uva, tad još neshvatajući da povratka nazad nema etc.Ice, Ice, Baby.
Ma ovo je poletno
Iz vremena tvoje mladostiAjmo, nostalgičari, šta ste voleli da slušate dok ste sebe doživljavali mladima ili šta slušate ako se još uvek doživljavate tako?